Obavijest iz Zaklade Ana Rukavina

Obavijest iz Zaklade Ana Rukavina

Promijenjeno je vrijeme održavanje Piknika na Bundeku. Novo vrijeme druženja biti će u subotu 11. srpnja 2009.g. od 14 do 20 sati, s istim ili vrlo sličnim programom.

U cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj, u lipnju se obilježava Europski tjedan leukemije, limfoma i mijeloma (21-28.lipnja). To je prilika da se više govori o ovim hematološkim bolestima, dodatno informira oboljele i članove obitelji, kao i ostale građane te preispita nastojanja kako poboljšati skrb i liječenje tih bolesti.

Tim povodom Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Zaklada Ana Rukavina željeli su i ove godine organizirati Piknik na Bundeku u subotu 20.lipnja, gdje bi raznim sadržajima privukli građane Zagreba (zabavni program, sportske igre, kuhanje humanitarnog paprikaša čiji prihod ide u korist Zaklade Ana Rukavina za tipiziranje krvnih uzoraka i proširenje Hrvatskog registra koštane srži), a sa svrhom informiranja posjetitelja o radu Udruge i Zaklade i o hematološkim bolestima.

Budući da su za subotu,  20.lipnja 2009.g. svi prognozirali (i danas potvrdili) vrlo loše vremenske prilike u Zagrebu (znatno zahlađenje na oko 15 º C, jaki sjeveroistočni vjetar i kiša), nažalost, organizatori su bili prisiljeni promijeniti vrijeme održavanje Piknika na Bundeku. Novo vrijeme druženja biti će u subotu 11. srpnja 2009.g. od 14 do 20 sati, s istim ili vrlo sličnim programom.tipiziranje krvnih uzoraka | Zaklada Ana Rukavina | hematološke bolesti | Hrvatska udruga leukemija i limfomi | Europski tjedan leukemije, limfoma i mijeloma | Piknik na Bundeku |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana