Savjeti za usamljenje

Savjeti za usamljenje

Najvažnije pravilo u flertovanju je ne budite interesantni već zainteresirani. Ako previše pričate o sebi to može djelovati kao da sebe stavljate u prvi plan.

Opet sam našla pogrešnog muškarca? U mojoj okolici nema nijedne dobre prilike? Ako se budete držali ove strategije, vaša solo dionica brzo će se pretvoriti u duet, jer put do sreće nije dugotrajna i naporna borba, kako kažu svi. Sve što je potrebno u vezi je malo ulaganja, strpljenja i nekoliko strategija koje su prava dječja igra. Put ka velikoj sreći nije uopće tako kompliciran.

Jedan od prvih koraka koji trebate poduzeti prije veze je dogovor „sam sa sobom“ da li želite imati partnera. Ne ponašajte se kao da vam je samački život sasvim dobar, ako to stvarno ne osjećate. Samo 7% samaca zaista je zadovoljno svojim životom. Kažite glasno sami sebi da od sveg srca želite imati partnera i to kažite i svojim prijateljima i obitelji, jer na taj način povećavate svoje mogućnosti za upoznavanje vaše „srodne duše“.

Ako ste odlučili da želite imati partnera kraj sebe, onda je potrebno i angažirati se da ga pronađete. Najlakše je naći partnera na poslu. Tu su i društvo i prijatelji, ali i internet. Pored ovih postoje i druge mogućnosti. Idite na događaje koji vas interesiraju, na plesni tečaj ili na bilo koje mjesto gdje postoji mogućnost za upoznavanje partnera. Osobito velike šanse su tamo gdje je vaš spol u manjini. Imajte veliki broj prijatelja i poznanika, to će vam također povećati šanse za upoznavanje partnera preko neke od tih osoba.

U druženju sa svojim najboljim prijateljima vježbajte osobine koje su vam potrebne u vezi: pouzdanost, poštovanje, duhovitost, povjerenje, spremnost na pomoć i kritičnost. Napravite listu osobina koje vam se sviđaju kod prijatelja i odlučite se za najvažnije. Tako će vam postati jasno što želite od partnera i možete krenuti u potragu.

Najvažnije pravilo u flertovanju je ne budite interesantni već zainteresirani. Ako previše pričate o sebi to može djelovati kao da sebe stavljate u prvi plan. Dobar odnos je ako vi pričate jednu trećinu, a dvije trećine slušate i pitate, jer svakom prija kada se neko interesira za njega. To ima još jednu prednost, što više suprotna strana priča o sebi, lakše vam je uočiti njene greške. U svakom slučaju, vaše interesiranje ne treba biti suviše napadno.
 
Smiješite se što češće, jer duhovitost je mnogo privlačnija od ljepote i novca. Smijeh je izraz povjerenja i intimnosti i zato veselo raspoloženje spada u najuspješnije zavođenje. Najsimpatičnije je kada se smijemo sami sebi. Pokušajte svakodnevicu prihvatiti s humorom i umjesto ogorčeno na neku nepriliku reagirajte s osmjehom. Humor je dobar parametar i kada procjenjujete udvarača. Muškarca koji sebe stalno stavlja u prvi plan i samo se drugima smije radije zaobiđite.

Vodite vaš dnevnik sreće. Samo s jednim optimističnim pogledom na svijet lakše se ide kroz život. Ružne događaje zadržavamo dugo u sjećanju, a pozitivne brzo zaboravljamo. Da vam se to ne bi desilo, svakodnevno zapisujte vesele događaje. Činjenica je da onaj tko se dobro osjeća i zadovoljan je životom povećava šanse za sretnu vezu.partner | dnevnik sreće | humor | zavođenje | sreća | ljepota | muškarac | veza |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana