Žene i plač

Žene i plač

U prve tri godine života žene plaču 3 sata na dan, u tinejdžerkom dobu oko 2 sata i 13 minuta tjedno, a nakon 25. godine 2 sata i 14 minuta tjedno, ali zbog ljubavnih romana i tužnih filmova.

Upravo objavljeno istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da žene provedu 16 mjeseci tijekom života plačući. Istraživanjem vođenim na internet portalu TheBabyWebsite.com, bilo je obuhvaćeno 3.000 žena, piše britanska štampa.

Ustanovljeno je da se razlozi zbog kojih žene plaču znatno mijenjaju tijekom njihovog života. Od rođenja do 78. godine, žena provede 12.000 sati u plakanju zbog raznih razloga kao što su ljutnja u djetinjstvu ili kasnije u životu, tuga zbog toga što su ostale same.

Tijekom tri prve godine života, žene plaču 3 sata na dan tražeći da budu presvučene, nahranjene ili da ih neko zabavi. Kada odrastu, u tinejdžerskom dobu plaču oko 2 sata i 13 minuta tjedno.

Nakon navršene 25. godine, to vrijeme se produžava na 2 sata i 14 minuta tjedno, ali uglavnom zbog ljubavnih romana i tužnih filmova.žena | tuga | plač |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana