Donacija Domu zdravlja Zagreb - Istok

Donacija Domu zdravlja Zagreb - Istok

Donacija vrijedna više od 160.000 kuna malim će pacijentima značajno olakšati boravak u ovoj medicinskoj ustanovi.

Tvrtka Salveo, zastupnik njemačke farmaceutske kompanije Engelhard u Hrvatskoj, u potpunosti je preuredila i opremila Pedijatrijsku ordinaciju Doma zdravlja Zagreb – Istok koji skrbi za oko 270.000 stanovnika ovog dijela grada, od čega čak 35.000 djece.

Donacija vrijedna više od 160.000 kuna, koja je uključila izmjenu poda prema najvišim standardima, ličenje i oslikavanje zidova i pripadajuće stolarije, odvajanje dijela za zdravu i bolesnu djecu te opremanje prostora drvenim namještajem, malim će pacijentima značajno olakšati boravak u ovoj medicinskoj ustanovi.

Kako bi dodatno razveselila djecu, tvrtka Salveo čekaonicu je opremila i Nisita bojankama, pastelnim bojicama te raznim igračkama koje su prvi isprobali mališani iz dječjeg vrtića „Ivana Brlić Mažuranić“. Družeći se u novoopremljenoj čekaonici, djeca su izradila raznolike crteže koji će, u obliku male izložbe, biti postavljeni na zidove čekaonice.

Dr. Lidija Hrastić Novak, pomoćnica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo, u ime grada Zagreba zahvalila se tvrtki Salveo na ovom vrijednom ulaganju te izrazila nadu da će i ostale tvrtke slijediti njen primjer.

Dipl. iur. Joso Škara, ravnatelj Doma zdravlja Zagreb – Istok, prilikom svečanog otvorenje je naglasio: „Izuzetno me veseli što i u ovim vremenima u Hrvatskoj postoje tvrtke poput Salvea koje redovito pomažu domaćim zdravstvenim ustanovama. Zahvaljujući novouređenim prostorijama našoj djeci-pacijentima vrijeme provedeno u čekaonici zasigurno će proći brže i biti ugodnije. U ime svih naših djelatnika, pacijenata i svoje osobno zahvaljujem Salveu na ovoj vrijednoj donaciji .“

Mr. pharm. Mirna Radošević, direktorica tvrtke Salveo, u ime donatora je izjavila: „Misija tvrtke Salveo uvelike se temelji na društveno odgovornom ponašanju i brizi za zajednicu, što smo dokazali brojnim humanitarnim akcijama u protekle dvije godine. Zdravstvo, kao jedan od najpotrebitijih sektora u Hrvatskoj, uvijek će biti jedan od naših glavnih prioriteta, a posebno Klinike i medicinske ustanove čiji su pacijenti djeca.“Dom zdravlja | Dom zdravlja Zagreb – Istok | Gradski ured za zdravstvo | djeca | Pedijatrijska ordinacija |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana