Očistite svoj dom na jednostavan način

Očistite svoj dom na jednostavan način

Jednom mjesečno igračke vašeg djeteta, koje su od vještačkih materijala stavite u platnenu vreću i operite u perilici za rublje.

Kuhinju, kupaonicu i podove morate redovito čistiti, najmanje jednom na tjedan, da bi bili čisti i uredni. Ali, što sa stvarima koje se ne čiste tako često? Na primjer, svi kreveti, trosjedi, kauči i fotelje također se trebaju usisavati jednom tjedno, a veliki broj jastučića koji se koriste u dnevnom boravku, iznesite na balkon i istresite prašinu iz njih. Navlake koje se skidaju bolje odnesite na kemijsko čišćenje nego da ih sami perete.

Jednom mjesečno igračke vašeg djeteta, koje su od vještačkih materijala stavite u platnenu vreću i operite u perilici za rublje. Plišane igračke se također trebaju prati, ali ukoliko to nije moguće, onda ih stavite u plastičnu vrećicu i ostavite tri dana u hladnjaku.
Najmanje jednom ili dva puta na godinu i rolete u vašem stanu trebaju temeljito čišćenje. Možete ih jednostavno oprati toplom vodom u koju ste dodali sodu.
Napravite red u velikim ladicama. Prazne kartonske kutije od cipela upotrijebite za pregrađivanje velike ladice. Kutije poredajte jednu do druge bez poklopca i imat ćete odvojene pregrade.

Mrlje od kemijske olovke na vašoj odjeći lako možete skinuti, ako na njih nanesete pastu za zube i ostavite je da djeluje 10 minuta. Potom je isperite i onda odjeću perite na uobičajen način. Najmanje jednom mjesečno očistite telefone sredstvom za dezinfekciju, a teško dostupna mjesta možete očistiti štapićima za uši.
Ako želite da slavine u vašem domu, nakon čišćenja ostanu što duže sjajne i bez mrlja od kamenca, nakon čišćenja posušite slavine i nanesite sloj ulja za bebe. Na taj način će slavine duži period bez ružnih mrlja.dijete | mrlje | čišćenje | dom | prašina | odjeća |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana