Proslavljeno 30 godina brenda Becutan

Proslavljeno 30 godina brenda Becutan

U Zagrebu, 25. listopada 2009. godine, Becutan je proslavio 30 godina brenda i 100.000.000 prodanih Becutanovih proizvoda.

Velika proslava u povodu 30-te godišnjice brenda Becutan i 100.000.000 prodanih proizvoda održana je na glavnoj pozornici u Avenue Mall-u. Domaćin proslave bio je poznati glumac i voditelj Tarik Filipović, ujedno i „veliki maneken“ ovog omiljenog brenda dječje kozmetike, koji se fotografirao s posjetiteljima te vodio kviz znanja namijenjen najmlađima. Osim u kvizu, djeca su mogla sudjelovati i u ostalim brojnim nagradnim igrama te tako osvojiti poklon pakete Becutana.
„Kada brend slavi 30-tu godišnjicu i 100 milijuna prodanih proizvoda možete biti sigurni da se radi o vrhunskoj kvaliteti i najboljem odabiru za vaše dijete. Povjerenje potrošača u Becutan prenosi se s generacije na generaciju i zato mu se ja uvijek rado vraćam“ - izjavio je ovom prilikom Tarik Filipović.

Više od 100 djece okušalo se u nekoj od aktivnosti osmišljenih posebno za njih. Tako su najhrabriji sjeli na „vrući“ stolac preko puta Tarika i pokazali izvrsno znanja u poznavanju likova iz crtića i bajki i za to osvojili prigodne Becutanove nagrade. Poklon pakete su osvojili i najuspješniji slagači velike piramide od kutijica Becutan kreme te deset najsretnijih posjetitelja Avenue Mall-a koji su pronašli Becutanove proizvode sakrivene u centru. Oni manje zainteresirani za natjecanja mogli su se fotografirati kao sretna Becutan „obitelj“ ili izraditi svoju karikaturu kod naše poznate umjetnice Nikoline Manojlović Vračar.

Becutan je linija vrhunskih proizvoda proizvedenih u farmaceutskim uvjetima,  namijenjenih cjelovitoj njezi dječje kože od najranijih dana. Sastoji se od šampona za kosu, pjenušave kupke, ulja, pudera, kreme, dječjeg sapuna, paste za zube, hidratantnog mlijeka za tijelo, čaja za dojenčad, vlažnih maramica s kamilicom, pelena, dječje vitaminske kreme i zaštitne kreme s cink oksidom te proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca. Povjerenje u ovaj brend prenosi se s generacije na generaciju, a pritom se ponosno može istaknuti da besprijekorna kvaliteta za to ima najveće zasluge.

Becutan proizvodi Alkaloid AD Skopje iz Makedonije, jedna od tri najveće farmaceutske kompanije u regiji, koja na tržištu djeluje već sedam desetljeća. U svojoj ponudi ima proizvode kod kojih se sinergija duge tradicije i vrhunske kvalitete prepoznaje i preferira ne samo na domaćem, već i na mnogim stranim tržištima - hrvatskom, američkom, ruskom, slovenskom i drugima.Alkaloid AD Skopje | Becutan | Tarik Filipović | dječja kozmetika | 30 godina brenda Becutan | Avenue Mall |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana