Fatalna žena

Fatalna žena

Žena izgleda fatalno kada iz nje nešto „zrači“, a da pri tome nije sasvim jasno što je to. To što muškom promatraču nije jasno, nije ni ženi, a ona to stanje ne može ni kontrolirati.

Fenomen, "fame fatale" i "neodoljivog" muškarca je posljedica nekoliko činjenica, u koje spadaju izraz lica, ponašanje, govor i držanje tijela. Ali, za postizanje pravog utiska važno je da u tim trenucima žena ili muškarac nemaju nikakvu jasno vidljivu namjeru. Žena izgleda fatalno kada iz nje nešto „zrači“, a da pri tome nije sasvim jasno što je to. To što muškom promatraču nije jasno, nije ni ženi baš nadohvat ruke, i ona to stanje ne može kontrolirati. Fatalnost odražava stanje rijetke sposobnosti da se emocionalna memorija drži mirnijom nego kod ljudi koji nisu fatalni. Žena nije fatalna dok je sama, već kada je okružena muškarcima. Isto tako, žena je fatalna kada izgleda kao da je ničija, a najfatalnija je kada je u društvu muškarca koji je umislio da je njegova, a ona to nije.
 
S druge strane, ženska neodoljivost dolazi i od lažnih utisaka koje muškarci u okolini stječu i neosnovano im se čini da njihove šanse potiču od ženske blizine, izgleda i ponašanja. Realno, u tim trenutcima žena je emocionalno daleko od "razuzdane gomile" i zainteresiranog muškog pojedinca. Ako se dogodi da se približi promatračima u bilo kojem smislu, njena fatalnost se smanjuje, a neodoljivost se prebacuje na izabranog partnera, da bi se uskoro otela i od njega, ukoliko on ne zna kako zadržati fatalnu ženu.

Muškarce i žene uvijek privlači nenamješten, spontan izraz lica partnera, što se lako postiže razmišljanjem i učestvovanjem u sadašnjosti, bez prizivanja prošlih memorija i bez ikakvog planiranja budućnosti u tom trenu. Žena je u stanju odmah osjetiti muški plan koji mu pada na pamet. Zbog toga se on mora suzdržati od bilo kakve pomisli planiranja kada je sa njom. Planiranje mora majstorski prikriti ili odložiti, jer se na licu muškarca lako uočavaju emotivne tendencije. Žena je odličan tumač emocionalno obojenih muških namjera, a svaki muškarac koji to isto može uočiti na ženi u velikoj je prednosti nad rivalima.žene | muškarac | žena | fame fatale | fatalnost | muškarci | fatalna žena |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana