Zeleni čaj

Zeleni čaj

Ako želite sebi dobro i lijepo izgledati, pijte zeleni čaj. Bijeli i žuti čaj također su izuzetno zdravi. Ako kupujete kozmetičke proizvode, tada obratite pažnju da je zeleni čaj osnovni sastojak.

Ako želite sebi dobro i lijepo izgledati, pijte zeleni čaj. Bijeli i žuti čaj također su izuzetno zdravi. Vrlo često propisujem zeleni čaj ljudima koji idu na tretmane celulita i oblikovanja tijela. Razlog tome je što moji tretmani ne skidaju kilograme, nego oblikuju tijelo i smanjuju obujam. Ali, zato zeleni čaj skida višak kilograma jer sadrži mnogo antioksidansa, tvari koje neutraliziraju štetne radikale nastale vanjskim utjecajem i našim metabolizmom. Sve je više kozmetičkim proizvoda koji sadrže zeleni čaj. Njime se liječe akne, rosacea, pomlađuje se koža, smiruje upala...

Sve je više novih primjena zelenog čaja. Ako kupujete kozmetičke proizvode, tada obratite pažnju da je zeleni čaj osnovni sastojak. Ono što je teško ljudima objasniti je da se ne radi o kupovnom zelenom čaju, nego da je potrebno čaj skuhati. Priprema je bitna. Čaj treba ostaviti nekoliko minuta i potom ocijediti, tj. ukloniti vrećicu. Savjetujem ako je moguće da se koristi čaj na žlicice. Stoga, neka dnevno ispijanje 1-2 šalice čaja postane vaša svakodnevna rutina kako biste bolje izgledali.


Autor: Dr. Dinko Kaliterna

Poliklinika Poliderma

Dolac 1, Zagrebčaj | bijeli čaj | žuti čaj | Dr. Dinko Kaliterna | zeleni čaj | Poliklinika Poliderma |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana