Humanitarni koncert za Zakladu Ana Rukavina

Humanitarni koncert za Zakladu Ana Rukavina

U utorak, 15. prosinca 2009.godine, u 20 sati, održat će se tradicionalni, humanitarni koncert, kojim se podržava rad Zaklade Ana Rukavina, te se doniraju sredstva potrebna za tipizaciju uzoraka krvi.

U utorak, 15. prosinca 2009.godine s početkom u 20 sati, održat će se tradicionalni, humanitarni koncert, kojim se podržava rad Zaklade Ana Rukavina, te se doniraju sredstva potrebna za tipizaciju uzoraka krvi.

Na koncertu nastupaju: Antonija Šola, Belcante (Sandra Bagarić i Martina Tomčić), Bojan Jambrošić, Bojana Gregorić i Ana Vilenica, Connect, Davorin Bogović, Franka Batelić, Goran Navojec, Ivana Kindl, Jacques Houdek, Jelena Radan, Kaliopi, Luka Nižetić, Marija i Ivana Husar , Meritas i Žanamari Lalić.

Zaklada Ana Rukavina, ovim putem poziva sve zainteresirane da dođu na Trg Bana Jelačića u Zagrebu, na koncert uživo ili da budu uz direktan prijenos na 2. programu HRT-a.

Svi zainteresirani donatori mogu se javiti na humanitarni broj 060 9005, jer se pozivom na taj broj donira 5 kn + PDV za daljnju tipizaciju uzorka krvi donatora koštane srži i matičnih stanica.koštana srž | Zaklada Ana Rukavina | matične stanice | tipizacija uzoraka krvi | humanitarni koncert |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana