West Gate modna ikona 2009.g.

West Gate modna ikona 2009.g.

Jelena Veljača i Mario Valentić dobitnici nagrade „Ortoimplant – najljepši osmijeh“.

Zdravstvena ustanova Ortoimplant, koja u Hrvatskoj provodi jedinstveni koncept liječenja DENTAL SPA, dodijelila je na izboru West Gate modna ikona 2009., mušku i žensku nagradu u specijalnoj kategoriji „Ortoimplant-  najljepši osmijeh“ Jeleni Veljači i Mariu Valentiću. Izbor West Gate modna ikona 2009. organizirao je časopis The Men i The Best Shop 9. prosinca u trgovačkom centru West Gate.

Jelena Veljača dobitnica je i nagrade u kategoriji Red Carpet look, pa je na temelju zbroja svih glasova žirija proglašena i modnom ikonom 2009. godine. Stručni žiri zagrebačkih stomatologa i stručnjaka za „holivudski osmijeh“ prepoznao je vrijednosti modne ikone i tako ukazao na važnost zdravog i lijepog osmijeha za njezin cjelokupan imidž. Mario Valentić izrazio je zadovoljstvo što su stručnjaci nagradili njegov zdrav način života!

Stručni žiri sastojao se od vlasnika tvrtke dr. Zdenka Trampuša (specijalist implantologije), Ivane Trampuš, specijalistice za profilaksu, koji su i uručili nagradu pobjednicima, dr. Aleksandra Gulina (specijalist ortodoncije) i dr. Petra Bage (specijalist endodoncije). Nagrade koje su uručene pobjednicima su ručna djela akademskog kipara zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti prof. Damira Mataušića, izrađenih na temelju kreativnog koncepta agencije Luminus creative, a Jelena Veljača primila je i buket posebno izrađen za nju u cvjetnom ateljeu g. Saše Šekoranje.

„Kriterij je bio lijep i zdrav osmijeh koji je ogledalo našeg životnog stila, a naposljetku omogućuje samopouzdanje u privatnom i javnom životu, pozitivan imidž i otvoren stav prema okolini“ naglasio je dr. Zdenko Trampuš

Ortoimplant predstavlja novu dimenziju stomatologije u kojoj stomatolog prestaje biti osoba koja se izbjegava, već partner u kreiranju kvalitete života. Cjeloviti koncept liječenja koji spaja estetiku i funkcionalnost i brine o ukupnom zdravlju pacijenta, moderna tehnologija, posljednja znanstvena dostignuća i educiranost liječnika čine posjet stomatologu ugodnim i bezbolnim iskustvom. Usluge su prilagođene modernom čovjeku, jer se sve stomatološke usluge nalaze na jednom mjestu. Cilj je educirati javnost o važnosti zdravlja zubi za zdravlje cijelog organizma, ali i za privatan i poslovan imidž!DENTAL SPA | Ivana Trampuš | Mario Valentić | Dr. Petar Bago | Ortoimplant | Jelena Veljača | Dr. Aleksandar Gulin | Dr. Zdenko Trampuš | West Gate modna ikona 2009 |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana