Becutanu dodijeljen status Superbrands

Becutanu dodijeljen status Superbrands

Poznati brand dječje kozmetike Becutan, makedonske kompanije Alkaloid, veliko je priznanje dobio zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti i tradiciji dugoj više od tri desetljeća.

U konkurenciji više od 1000 vodećih tržišnih marki prisutnih na hrvatskom tržištu, liniji dječje kozmetike Becutan makedonske kompanije Alkaloid dodijeljen je status Superbrands Croatia za 2009. godinu. Kriteriji za odabir bili su prepoznatljivost, kvaliteta i dosljednost te vodeća pozicija na tržištu, a odluka o dobitnicima donesena je zajedničkim glasovanjem stručnog žirija te više od 20000 potrošača, što dodatno podiže važnost i relevantnost rezultata. Becutan je ovo veliko priznanje, zahvaljujući kojem je svrstan u vodeće robne marke u Hrvatskoj, zaslužio 30-godišnjom tradicijom i s više od 100.000.000 prodanih proizvoda te velikim povjerenjem kupaca koje se prenosi s generacije na generaciju. Superbrands plakete dobitnicima su dodijeljene na svečanosti održanoj u hotelu Westin na kojoj je predstavljeno i treće izdanje Superbrands publikacije koja nudi jedinstven i zanimljiv uvid u neke od najjačih brandova koji su prošli dug i naporan put - od običnog branda do Superbranda.

„Kvaliteta, pouzdanost i dugogodišnja tradicija Becutana već su prepoznati od strane naših potrošača, što potvrđuje vodeća pozicija na brojnim tržištima regije i Europe. Ponosni smo što je Becutan nagrađen statusom Superbrands, jer je ova nagrada istovremeno i priznanje vodećih poslovnih, marketinških, medijskih i akademskih stručnjaka u Hrvatskoj" - izjavio je ovom prilikom Neven Sukarovski, direktor tvrtke Alkaloid d.o.o Zagreb.

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 84 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki, Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom.

Becutan je linija vrhunskih proizvoda proizvedenih u farmaceutskim uvjetima, namijenjenih cjelovitoj njezi dječje kože od najranijih dana. Sastoji se od šampona za kosu, pjenušave kupke, ulja, pudera, kreme, dječjeg sapuna, paste za zube, hidratantnog mlijeka za tijelo, čaja za dojenčad, vlažnih maramica s kamilicom, pelena, dječje vitaminske kreme i zaštitne kreme s cink oksidom, te proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca. Povjerenje u ovaj brend prenosi se s generacije na generaciju, a pritom se ponosno može istaknuti da besprijekorna kvaliteta za to ima najveće zasluge.

Becutan proizvodi Alkaloid AD Skopje iz Makedonije, jedna od tri najveće farmaceutske kompanije u regiji, koja na tržištu djeluje već sedam desetljeća. U svojoj ponudi ima proizvode kod kojih se sinergija duge tradicije i vrhunske kvalitete prepoznaje i preferira ne samo na domaćem, već i na mnogim stranim tržištima - hrvatskom, američkom, ruskom,  slovenskom  i drugima.Superbrands | Alkaloid Skopje | dječja kozmetika | Becutan |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana