Oživite strast

Oživite strast

Svi znamo da se za uspješnu vezu treba malo i potruditi, ali često zaboravljamo na one male znakove naklonosti koji čine život romantičnim.

Smijeh je ključ dobre veze. Čak i kada ste neraspoloženi ili pod stresom, pokušajte pronaći nešto što će vas nasmijati i povodom čega ćete se zajedno našaliti. Time ćete olakšati mnoge probleme, a vaš partner će aktivno učestvovati u tome.

Iako se čini beznačajnim, partnera treba pohvaliti kad god nešto uradi. To što ste vi sa oduševljenjem primijetili da je sjajno počistio stan ili popravio nešto u njemu, pomoći će da ovi poslovi budu manje naporni, ali će ga učiniti i sretnijim.

Bez obzira na to koliko ste zauzeti na poslu, nađite bar minut-dva da se čujete sa partnerom. Nekada je i poruka dovoljna da pokažete kako mislite jedno na drugo. Time ćete jasno staviti do znanja partneru da je on vaš prioritet.

Radite cijeli dan, pa kad dođete kući imate osjećaj da trebati biti sa partnerom do kraja večeri. To nije dobro. Veza zahtjeva i slobodno vrijeme koje ćete provesti odvojeno. Pustite ga da popravlja nešto u garaži ili da igra igrice dok ste vi na satu joge ili gledate omiljenu seriju. Imajte barem sat vremena svakog dana samo za sebe.

Ne zaboravite na poljubac i zagrljaj svakoga dana. Dodir je vrlo važan, pa nikada nemojte pomisliti da ga je previše. Jutro je sjajno vrijeme da počnete da primjenjivati ovaj savijet, a tijekom dana ćete imati još bezbroj prilika.

Seks, seks i samo seks. To je najljekovitiji način za oslobađanje od stresa kao i najbolji način da partneru pokažete koliko vam je privlačan.

Kažite ono što mislite, a sa čim se vaš partner možda i ne slaže, ali isto tako podijelite sa njim i sve ono što volite, u čemu uživate, bilo da su to muzika ili vaša razmišljanja povodom neke zanimljive knjige ili filma.

Potrudite se kad god možete da zajedno odlazite na spavanje. Legnite u krevetu i pričajte o svemu prije nego što zaspite. To vrijeme kada se ništa drugo ne dešava, brzo će postati nešto čemu ćete se oboje iskreno radovati.

I za kraj najjednostavnije: nije teško svakoga dana partneru reći da ga volite, pod uvjetom da to i mislite.seks | smijeh | poljubac | partner |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana