Stara ljubav - nova ljubav

Stara ljubav - nova ljubav

Kada čujete da je neki par ponovo zajedno, pomislite da će to potrajati. Ako veza pukne, očito je postojao neki problem, pa je teško zamisliti da će drugi put biti bolje i uspješnije.

Ovo je osobito točno ako je prekid bio ružan i težak. Ne bi li oba partnera trebala naučiti nešto iz prethodnih iskustava i nastaviti dalje? Nije neophodno. Možda je ranije bilo problema, ali vrijeme provedeno odvojeno može na kraju ipak zbližiti par i vezu učiniti dugoročno uspješnijom, naravno ako su glavni problemi uspješno riješeni.

Teško je usporiti kada se silno trudite nadoknaditi sve izgubljeno vrijeme i uživati u onom starom osjećaju zaljubljenosti. Ali, priznali vi to ili ne, oboje ste se promijenili i bit će vam potrebno još neko vrijeme dok se ponovno potpuno ne upoznate. Iako žurite ponovno uživati u zajednički provedenim danima, važno je stati i razmisliti o tome zašto želite biti zajedno. Potpuno isto kao što biste se upitali i da se radi o bilo kojem drugom partneru, a ne samo onome koji vam je odranije poznat i sa kojim ste bili bliski.

Razgovarajte o nekim stvarima koje želite učiniti drugačije ovog puta, ali pazite da ne zvučite kao da prijetite ili kao da postavljate ultimatum. I sada ozbiljno poradite na lošim navikama. Na primjer, ako je njemu smetalo vaše stalno kašnjenje, počnite dolaziti na vrijeme. Ako je vama smetalo njegovo ostajanje vani sa dečkima do kasno u noć, recite mu na to jasno i glasno. Samo pripazite! Birajte bitke kada su u pitanju stare razmirice jer biste se u suprotnom mogli naći opet na početku.

Dobra strana prekida je to što vas je to iskustvo vjerojatno učinilo jačom osobom. Svaki put kada prekinemo s nekim iznova učimo kako  živjeti svoje živote. Dakle, bez obzira na to da li ste odvojeno vrijeme proveli učeći novu borilačku vještinu ili s novom ljubavi, sebe ste učinili boljom i snažnijom osobom.

Neovisno o tome da li ste u novoj vezi sa starim dečkom ili novim, nije loše znati kakve su to žene od kojih muškarci najviše strahuju. Dvije trećine muškaraca strahuju od žena koje su opsjednute vjenčanjem. Tu su i samohrane majke, jer strahuju od odgajanja tuđeg djeteta. Muškarci izbjegavaju i žene koje teže perfekcionizmu i koje sve vole držati pod kontrolom.
Ali 98 % muškaraca strahuje od žena koje su sebične, pune sebe i misle da su kraljice.prekid | ljubav | partner | muškarci | par | veza | žene |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana