Seks ide iz mozga

Seks ide iz mozga

Pisac i seksualni terapeut, dr Jan Kerner tvrdi da je mozak najjači seksualni organ iz koga sve kreće i zato ženama preporučuje tehnike disanja, koncentracije i čestog fantaziranja.

Dišno-energetski orgazam... Barbara Karelas tvrdi da svatko može savladati njenu specijalnu tehniku. Inspirirana zapanjujućim podatkom da dvije trećine žena u Americi ima problema u seksualnom životu, američka spisateljica, seksualni terapeut i predavač Barbara Karelas pozabavila se načinom na koji žene postižu orgazam. Poznata kao voditeljica radionica i tečajeva o seksu, Barbara tvrdi da orgazam pomoću misli nije zabluda, već realno stanje koje se može dostići učenjem.

Ova žena se osamdesetih godina u New York-u bavila kazališnim performansom, ali se nekoliko godina kasnije orijentirala na izučavanje seksualnih terapija. Prema njenim riječima, to je bio idealan trenutak za usmjeravanje ka seksu, jer je kraj osamdesetih donio strah od AIDS-a, bolesti koja se jako brzo širila u umjetničkim krugovima.

U istraživanje alternativnih vidika seksualnosti Barbaru je uvela čuvena vječita dilema - kako prepoznati kada žena glumi orgazam? Svojevrsni fenomen koji je na tom putu otkrila bilo je dostizanje vrhunca pomoću misli. To je, u stvari, dišno-energetski orgazam, kako ga je sama nazvala, koji se ostvaruje preko tehnike dubokog disanja i opuštanja.

Istraživači su prije godinu dana dokazali da kada Barbara Karelas postigne svoj dišno-energetski orgazam, određeni dio mozga reagira potpuno isto kao i kada je u pitanju običan orgazam. Pisac i seksualni terapeut, dr Jan Kerner tvrdi da je mozak najjači seksualni organ iz koga sve kreće i zato ženama preporučuje tehnike disanja, koncentracije i čestog fantaziranja kao idealna sredstava za poboljšanje seksualnog života. Međutim, on naglašava da to ne treba biti jedini način uživanja i postizanja vrhunca.

Barbara Karelas kaže da svatko može naučiti spomenutu tehniku, ukoliko odbaci tradicionalno poimanje seksualnosti. Ona je u svojim vezama ne koristi kako bi nadomjestila seks, već joj ona služi kao nadogradnja intimnog odnosa.

Ovoj čudotvornoj tehnici, koja u ženskom tijelu izaziva nevjerojatne eksplozije užitka, Barabara Karelas podučava u svojim radionicama u SAD gdje okuplja ljude koji žele sebi priuštiti novo, nezaboravno seksualno iskustvo. Nažalost, tajne postizanja orgazma uz pomoć misli nije nikada podijelila sa javnošću, jer ona kaže da se to ne može objasniti riječima. Nešto malo o tome se može saznati i iz popularnih knjiga Karelasove.intimni odnos | seks | Barbara Karelas | seksualna terapija | dišno-energetski orgazam | orgazam |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana