Što žene žele?

Što žene žele?

Još uvijek postoje muškarci koji su uvjereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pritom nemaju pojma kako žene doživljavaju orgazam i što žene u stvari vole u seksu, a što ne.

On može biti zgodan, seksi i šarmantan, ali, nažalost i loš u krevetu. Kako ćete ga prepoznati? Otkriva se u razgovoru dok priča o bivšim djevojkama i seksualnim iskustvima. Obratite pozornost što govori i ako čujete nešto od slijedećeg, znajte da je riječ o muškarcu koji ne zna zadovoljiti ženu.

"Ja znam što ona želi.“ Muškarci često misle da znaju što žene žele i to na temelju dosadašnjih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne treba misliti da će se njegovoj sadašnjoj partnerici svidjeti isto što i bivšoj partnerici.

„Imam sve što joj treba.“ Često muškarci misle da ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam, onda nešto nije u redu s njom. Međutim, muški i ženski orgazam nisu isti, jer ga žene postižu uz nešto više truda.

Seks isto volimo i ja i ona.“ Muškarac se osjeća odlično prilikom penetracije, pa tako misli da je i kod žene isti osjećaj. Međutim, vagina je osjetljiva, te da bi sve dobro funkcioniralo, moraju biti ispunjeni svi uvjeti.  Drugim riječima, oko žene se treba više potruditi. Jer ženama seks nekada može stvarati bol, a nekada zadovoljstvo.

„Ako je žena vlažna, onda je i uzbuđena.“ Još jedno pogrešno razmišljanje, ali nažalost prilično učestalo. Neke žene mogu biti jako uzbuđene, a da uopće nisu vlažne, jer kako smo već rekli, nisu sve žene iste. Ženska vlažnost najviše ovisi od toga u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa.muškarci | žena | muškarac | žene | seks | orgazam |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana