Što žene skrivaju od muškaraca

Što žene skrivaju od muškaraca

Otvorenost i iskrenost između muškarca i žene u vezi znakovi su dobrog odnosa, ali iskreno, vjerojatno ne postoji žena koja nije imala tajni za koje ne zna njen partner.

Bivše ljubavi

Tajne iz seksualne prošlosti, žene će uglavnom kriti od svog partnera. Detalje o gubitku nevinosti, pojedinosti iz prošlih veza i muškarcima koje su voljele i u koje su se zaljubljivale, na što su sve bile spremne za ljubav.


Samozadovoljavanje

Istraživanja su pokazala da se 70% žena koje su u braku redovito samozadovoljava, usprkos činjenici što su seksualno zadovoljne sa svojim partnerom. Ali samo trećina muškaraca zna za to da im se supruga samozadovoljava.


Loš seks

Ako žena nije zadovoljna u krevetu sa svojim muškarcem više će o tome pričati svojim prijateljicama, majci ili psihologu, nego svom partneru. Loš seks sa voljenim muškarcem ne utječe dobro na vezu, a ženama je to teško reći muškarcu jer će ga to povrijediti, pa se često pretvaraju da su zadovoljne.


Seksualne maštarije

Da, žene ponekada maštaju o seksu sa nekim od bivših ljubavnika koji su im priuštili nezaboravne trenutke u krevetu. Ali naravno da o tome neće govoriti svom partneru.samozadovoljavanje | žene | partner | seks | muškarci |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana