Da li je razlika u godinama prepreka za vezu?

Da li je razlika u godinama prepreka za vezu?

Muškarci su oduševljeni mlađim ženama, jer su neopterećene, za razliku od starijih. Mlađe žene još nisu imale lošeg iskustva u ljubavi i vezama, zato nemaju strah od intimnosti.

Stručnjaci, psiholozi i terapeuti suglasni su da je važnije ono što se u vezi odvija između dvoje ljudi, od različitosti koje se pojavljuju kao proizvod velike razlike u godinama. Ali oni, također, ukazuju i da ovakve veze imaju dosta realnih poteškoća. Ako je ulog ljubav, a ne kalkulacija, a radi se o dvije zrele, stabilne i samosvjesne osobe, velika razlika u godinama nije rizik za uspješan brak. Kolika god da je razlika, ako partnere spajaju osobnosti, odnosno zajedničke naklonosti i simpatije, šanse za uspjeh svakako postoje.
Okolica najčešće osuđuje ovakve veze, ali one mogu biti veoma kvalitetne.

Potrebno je da partneri iskreno o svemu razgovaraju. Njihov brak ne smije biti roditeljski, nego partnerski. Oni ne bi trebali izgubiti bračnu bliskost. Kako bi partneri postigli maksimalnu plodnost, muškarci bi trebali naći šest godina mlađu izabranicu, a žene četiri godine starijeg partnera.

Istraživanje austrijskih znanstvenika temeljeno je na pravilima evolucije s ciljem objašnjenja zbog čega muškarci vole mlađe žene, kao i koji je razlog zbog kojeg većinu žena privlače stariji muškarci.

Ovo je prvo istraživanje koja se bavilo idealnom razlikom u godinama za postizanje maksimalnog broja djece. Nitko prije nije dokazao da razlika u godinama između partnera ima utjecaj na broj djece. Puno muškaraca mašta o mlađoj ženi, često u izvjesnim godinama napuste svoju dugogodišnju vezu kako bi ostvarili tu želju.

Između partnera je često i generacijska razlika, pa se realizacije muških fantazija obično završavaju katastrofalno. Muškarci su oduševljeni mlađim ženama, jer su neopterećene, za razliku od starijih. Mlađe žene još nisu imale lošeg iskustva u ljubavi i vezama, zato nemaju strah od intimnosti. Međutim, stručnjaci smatraju da to nije točno, jer su mlađe žene nesigurnije od starijih.



partneri | ljubav | brak | muškarci | žene | veza |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana