Osam dijeta koje vole holivudske zvijezde

Osam dijeta koje vole holivudske zvijezde

Imajte na umu da popis dijeta nije preporuka za provođenje niti su dijete poznatih nužno najbolje. Neke su zdrave, neke manje zdrave, a neke nepreporučljive.

Slike tijela hollywoodskih glumica i glumaca u savršenoj tjelesnoj formi sigurno predstavljaju ideal izgleda većini ljudi zapadnog svijeta. Dijete, vježbe, životni stil i programi prehrane predmet su pisanja mnogih internetskih portala i novina. Tako se, ovisno o izvoru informacija koji su često teško provjerljivi, može ustanoviti da je većina glumaca isprobala više različitih dijeta i režima prehrane, te je teško ustvrditi kojoj su dijeti ostali privrženi i kojoj bi dali najvišu ocjenu. Istina je da su mnoge dijete i njeni autori postali popularni zahvaljujući poznanstvu sa nekom holivudskom zvijezdom ili gostovanju kod Oprah Winfrey, no mi smo odabrali top 8 za koje postoji najviše dokaza da su ih u određenom trenutku primjenjivali poznati glumci i glumice. Imajte na umu da popis dijeta nije preporuka za provođenje niti su dijete poznatih nužno najbolje. Neke su zdrave, neke manje zdrave, a neke nepreporučljive. Jedino zajedničko im je to što su ih primjenjivali celebrityji.

Dijeta 5 faktora
Autor dijete Harley Pasternak redovito surađuje s Halle Berry, Aliciom Keys, Orlandom Bloomom, Evom Mendes, Jane Fondom i Robertom Downeyem Jr. Uz program vježbi za oblikovanje tijela, Harley im osmišljava i program zdrave prehrane.

Trosatna dijeta
Trener Jorge Cruise, autor trosatne dijete, savjetuje zvijezde poput Jessice Biel i Heidi Klum. Ova dijeta zahtijeva konzumiranje malih obroka svaka 3 sata, može se jesti gotovo sve što spomenute dame čini sretnima, a njihovo tijelo i dalje ostaje vitko.

Atkinsova dijeta
Poklonici ove visokoproteinske dijete u čijem jelovniku dominiraju meso i masnoće su Renee Zellwegger, Kate Hudson i Calista Flockhart.

Best life dijeta
Iako Oprah ima i slavu i bogatstvo, ono u čemu nije uspjela je održati vitku liniju i zdrav odnos prema hrani. Iskušala je svaku dijetu koju je stigla, ali je uspjeh postigla tek kada je upoznala Boba Greena s kojim je kasnije napisala i knjigu pod nazivom Make the Connection: 10 Steps to a Better Body and a Better Life.

Weight Watchers dijeta
Jenny McCarthy, američka manekenka, glumica i bivša djevojka Jima Carreyja, te vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson, duguju svoju vitku liniju ovoj dijeti. Weight Watchers je jedan od najvećih komercijalnih programa za mršavljenje na svijetu.

Limun dijeta
Ovu dijetu, kod nas poznatu pod imenom Limunada dijeta ili Citrus dijeta, a na engleskom govornom području The Master Cleanser Diet, primjenjuju Beyonce i Denzel Washington. Dijeta je navodno učinkovita u detoksikaciji organizma i spada u brze dijete.

Dijeta po krvnim grupama
Dijeta je osmišljena za 4 krvne grupe i sadrži dugačku listu namirnica za svaku krvnu grupu kao i listu namirnica koju bi svaka krvna grupa trebala izbjegavati. Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Elizabeth Hurley isprobale su učinkovitost ove dijeta na sebi i uspjele.

Zona dijeta
Kristin Davis, zvijezda serije Seks i grad i 44-godišnja ljepotica Cindy Crawford su, kako mediji kažu, u zoni.Ova dijeta nije osmišljena samo za mršavljenje već i za prevenciju kroničnih bolesti.dijeta | Atkinsova dijeta | zona dijeta | limun dijeta | prehrana | tijelo | hrana | mršavljenje |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana