Koliko često vodimo ljubav?

Koliko često vodimo ljubav?

U ovom trenutku dok vi ovo čitate od 200 milijuna parova vodi ljubav, pokazuju svjetske statistike. Tako spajaju ugodno s korisnim.

Parovi koji imaju bogat seksualni život zbog smanjenja stresa izgledaju do sedam godina mlađe od ostalih. Britanci su također izračunali da čovjek u prosjeku vodi ljubav 49 dana, 13 sati i 41 minut tijekom života. Prosječan strastveni susret traje 19,5 minuta, ali čini se da neki uživaju na račun drugih. Oko 10% ljudi tvrdi kako vode ljubav duže od pola sata, a 10% vodi ljubav u trajanju od samo pet minuta.
 
Istraživači su velike razlike pronašli i u učestalosti seksualnih odnosa. Tako 12% ispitanika ima seks jednom mjesečno ili još rjeđe, a 16% ispitanika to radi deset puta mjesečno.

Često vođenje ljubavi dobro je za zdravlje. Aktivnostima u krevetu potiče se i rad mozga. Spolni organi tijekom seksa oslobađaju novu energiju, koja je zadužena za snabdijevanje mozga kisikom, zbog kojeg on počinje raditi brže.

Seks ima pozitivan utjecaj i na zdravlje srca, a za čak 170%, smanjuje rizik od srčanog udara kod muškaraca. Osim toga, san nakon vođenja ljubavi je dublji, jača se imunitet, oblikuju mišići, hormoni sreće djeluju kao prirodni lijek protiv raznih bolova, a koža i kosa izgledaju ljepše.stres | seks | seksualni život | vođenje ljubavi | spolni organi |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana