Zašto žene varaju?

Zašto žene varaju?

Znanstvenici su utvrdili da je 14% žena koje su u braku najmanje jednom prevarilo svog supruga, za razliku od 22% muškarca koji su učinili to isto. Evo i najčešćih ženskih razloga za preljubu.

Ako muškarac svojoj partnerici ne pruža dovoljno seksa, a ona mu je ukazala na problem, vrlo je vjerojatno da će zadovoljstvo potražiti s drugim muškarcem u krevetu.

Baš kao što postoje muškarci skloni prevari, ima takvih i žena. Ako joj se pruži prilika za avanturu, neće moći odoljeti izazovu.

Seks može pozitivno utjecati na jačanje samopoštovanja i samopouzdanja, a žena će se na taj način osjećati voljeno i privlačnije. Ako joj iz nekog razloga to nedostaje u vezi, potražit će negdje drugdje.

Izgubila je povjerenje u svog muškarca zbog nečega što je uradio i što ju je povrijedilo. Osvetoljubiva je i vratiće mu kad-tad. Očigledno nije bilo dovoljno ispričati se za učinjeno.

U vezi ste i imate sve, stan, automobil, karijeru i jedno drugo. Možda se muškarcu čini da je to dovoljno pa zapostavlja svoju partnericu. Ako njoj nedostaje intimnosti, komunikacije i ljubavi neće biti zadovoljna i vjerojatno će se upustiti u avanturu sa drugim muškarcem.

Seks može postati monoton u dužoj vezi. Uvijek isti položaj u istom krevetu sa istom osobom. Ljubavna afera omogućit će joj avanturu za kojoj žudi.

Umjesto da raskine sa muškarcem jer nije zadovoljna u vezi, prevarit će partnera jer misli da je tako jednostavnije.muškarci | seks | žene | preljub | avantura | prevara |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana