Velika prevara u krevetu

Velika prevara u krevetu

Što to većina žena radi kada zna da joj u tom trenutku ništa neće donijeti orgazam, a ne želi povrijediti svog partnera? Glumi orgazam!

Većina muškaraca nikada neće primjetiti jeste li doživjeli pravi orgazam ili ne. Iako djeluje kao najveća prevara u krevetu, žene to ponekad jednostavno moraju uraditi.

Svaka žena se sjeća kako joj je bilo prvi put. Strah, nervoza, uzbuđenje, veliko iščekivanje. Svaka djevojka koja je doživjela orgazam tijekom prvog seksualnog odnosa, može se slobodno upisati na "listu velikih svjetskih čuda". Potom slijedi drugi put i sada je strah malo manji, ali su zato očekivanja puno veća, ali rijetke su sretnice koje i tada dožive orgazam. S vremenom ste se otisnuli u svoj seksualni život koji će upoznavanjem sebe i svojih želja i potreba, postati bolji i početi donositi orgazme. Što to većina žena radi kada zna da joj u tom trenutku ništa neće donijeti orgazam, a ne želi povrijediti svog partnera? Glumi orgazam!

Samo u idealnom svijetu bismo svi doživljavali orgazam svaki put kada vodimo ljubav, ali nažalost to u svarnosti nije tako. Prema nekim istraživanjima na svijetu ne postoji seksualno aktivna žena koja nikada nije odglumila orgazam. Ipak, ako glumite svaki put, onda smanjujete svoje šanse za doživljavanje orgazma i uskraćujete sebi veliki užitak.

Nekada, usprkos najboljim namjerama i trudu partnera, jednostavno vama ne ide. U tim trenutcima postoje dvije opcije ili kažite partneru „Oprosti ljubavi, ali večeras ne ide!“ ili odglumite orgazam. U ovom slučaju, većina žena će se odlučiti za ovu drugu varijantu, jer smatraju to kao bolje rješenje, klasičnu ljubaznost, a na taj način njihov partner će se osjećati kao majstor seksa.

Prema tvrdnji znanstvenika 10 - 15% žena nikada ne doživi orgazam. Sljedećih 10 - 15% žena doživi orgazam isključivo putem masturbacije. I ako spadate u jednu od ovih kategorija, gluma definitivno nije rješenje. U tom slučaju se obratite svom liječniku, jer problem može biti fiziloški ili psihološki.

Zapamtite, nikada, ali baš nikada, nemojte reći svom partneru da ste odglumili orgazam, jer vam više nikada neće vjerovati da ste ga stvarno doživjeli. Umjesto toga učinite neke stvari koje će vam pomoći lakše doživiti orgazam.

Odmorite se, jer se najbolji seks dešava se kada su razine vaše izdržljivosti, snage i energije najviši. Spavajte dovoljno, hranite se i živite zdravo. Masturbirajte, jer na taj način možete lakše upoznati sebe, svoj spolni organ i svoje potrebe. Tijekom seksa zauzmite pozu, koja vam najviše odgovara i u kojoj najlakše dolazite do orgazma. I na kraju, budite u dobroj fizičkoj kondiciji, jer žene koje imaju jake mišiće karlice, povećavaju svoje šanse za orgazam.uzbuđenje | spolni organ | seks | partner | masturbacija | orgazam |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana