Kakve žene vole muškarci, a kakve ne?

Kakve žene vole muškarci, a kakve ne?

Muškarci vole izgled, miris i način hoda žene. To su samo neki od razloga zbog čega muškarci smatraju žene neodoljivim i nestvarnim bićima. S druge strane nisu u stanju živjeti s njima, a ni bez njih.

Muškarci vole izgled, miris i način hoda žene. To su samo neki od razloga zbog čega muškarci smatraju žene neodoljivim i nestvarnim bićima. S druge strane nisu u stanju živjeti s njima, a ni bez njih. Ovo su neke od osnovnih stvari koje muškarci ne vole kod žena i koje ih često dovode do ludila.

U ratu spolova, sve se vrti oko toga tko je „glavni“ u vezi ili braku muškarca i žene. Često žene, u naporu da pokažu superiornost, napadaju najbolniju točku muškaraca, a to je seks. Muškaci smatraju kako je to ipak njihovo oružje.

Jedan poznati komičar je rekao: „Kada pitam ženu kakav joj je dan bio, slobodno mogu očekivati njen monolog u trajanju od 45 minuta“. Većina žena uživa pričati i kada im se pruži mogućnost, one ne prestaju pričati. Nije da muškarci ne žele čuti baš ništa i da ih baš ništa od onog što žena priča ne zanima, nego ne žele čuti baš svaki mogući detalj.

Žene bi mogle sate i sate provesti u kupovini, bilo zbog uzaludnog i besciljnog hodanja od dućana do dućana ili se radi samo o razgledanju izloga ili o trošenju ogromnih svota novca. Za to vrijeme najčešće ne osjećaju ni glad, ni žeđ, ni bilo kakvu odgovornost. Ono što je najgore, žene forsiraju muškarce na odlazak sa njima u kupovinu, a u isto vrijeme nisu u stanju uvidjeti kako muškarce to uglavnom jako umara.

Muškarci misle kako sve žene sanjaju samo o udaji i kada uspiju ostvariti svoju želju, onda žele prisvojiti osobne stvari svog muža. Drugim riječima, preturaju po ladicama svog muža, slažu njegove kravate po stotinu puta za redom, traže njegovu košulju kako bi je ona obukla i slično. A u isto vrijeme bi poludjela kada bi joj partner prekopavao stvari po ormaru. Dakle, drage moje, nemojte raditi svojim muževima ono što vi ne bi voljele da on radi vama.

Ženama je vrlo lako zaplakati. One plaču zbog filma koji se tužno završio, jer im se slomio nokat ili joj frizerka nije napravila frizuru kakvu hoće. Ako postoji nešto s čim se muškarac ne može i ne želi nositi je plačljiva žena na njegovom ramenu. Činjenica jeste kako su žene osjećajnije, ali to ne znači kako trebate izazvati poplavu svojim suzama, jer vam smeta svaka sitnica.seks | žena | žene | muškarci | miris | |

Komentirajte članak
Naslov
Komentar
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Komentari
  • Neregistrirani korisnik  •  subota, 23.10.'10 | 15:45

    Žene osjećajnije?

    U kojem svemiru su to žene osjećajnije? Možda su osjetlivije na sebe i svoju djecu, ali za druge ih boli ona stvar. Prava riječ bi bila egocentrične i izuzetno sujetne.

Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana