Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Portal Moje zdravlje vam omogućava korištenje usluga i sadržaja portala prema dole navedenim uvjetima. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Moje zdravlje. Korištenjem bilo kojeg dijela portala Moje zdravlje smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima, te prihvaćaju koristiti sadržaje isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Svi sadržaji na portalu su objavljeni u dobroj namjeri, te stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za istinitost podataka i ne odgovaramo za eventualnu štetu nastalu krivo objavljenim ili pogrešno napisanim sadržajima

Važna napomena

Cilj portala Moje zdravlje nije zamijeniti stručnost i znanje vašeg liječnika ili ljekarnika, već vam pružiti dodatne informacije kako bi mogli kvalitetno brinuti o svom zdravlju.
Niti jedan posjetitelj ili korisnik portala ne bi smio rabiti informacije sadržane na ovom portalu za dijagnosticiranje ili liječenje bolesti bez konzultacije sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Za sve zdravstvene poteškoće, savjete i preporuke za liječenje molimo obratite se isključivo vašem liječniku ili ljekarniku.

Sadržaj i usluge

Moje zdravlje zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Moje zdravlje se nalazi i sadržaj oglašivača, te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Moje zdravlje se ne smatra odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Moje zdravlje ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovom portalu.

Pravila ponašanja

Korisnicima portala Moje zdravlje strogo je zabranjeno:
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizičke ili pravne osobe
- objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja i korisnika portala
- objavljivanje sadržaja koji krše postojeće zakone Republike Hrvatske
- objavljivanje sadržaja koji vrijeđaju, diskriminiraju, prijete, pozivaju na mržnju na nacionalnoj, rasnoj, religijskoj i seksualno orijentiranoj osnovi
- objavljivanje sadržaja koji su uvrjedljivi, prijeteći, vulgarni ili ugrožavaju tuđu privatnost
- objavljivanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
- svjesno objavljivanje ili slanje sadržaja koji sadrži računalne viruse

Autorska prava

Svi sadržaji na portalu Moje zdravlje su zaštićeni autorskim pravima, te se ne smiju kopirati, distribuirati, niti rabiti na bilo koji način u komercijalne svrhe, bez prethodnog pisanog odobrenja Alfa Puls d.o.o. Sadržaji objavljeni na portalu Moje zdravlje mogu se rabiti isključivo za osobnu uporabu.
Eventualno korištenje podataka sa ovih stranica suprotno gore navedenim odredbama i uvjetima, isključiva je odgovornost korisnika.

Privatnost

Portal Moje zdravlje poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala i prikupljat će podatke o identitetu osoba, samo ako su ustupljeni dobrovoljno. Ti podaci će se koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama i kako bismo što bolje razumjeli vaše potrebe. Moje zdravlje neće na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti biti će pravodobno objavljene na portalu Moje zdravlje.

Registrirani korisnici

Registriranjem na portal Moje zdravlje korisnik je obvezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Portal Moje zdravlje nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju korisnici portala. Za sve sadržaje objavljene pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga rabi. Portal Moje zdravlje se obvezuje u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima Republike Hrvatske i uvjetima korištenja portala Moje zdravlje.
Korisnici koji su registrirani na portal dužni su se ponašati sukladno pravilima portala. Moje zdravlje zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje nekih dijelova portala, ukoliko se ustanovi da korisnik krši pravila.
U slučaju da korisnik uoči neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa, dužan je to odmah prijaviti uredništvu portala. Moje zdravlje nije odgovorno za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Izmjene uvjeta korištenja

Portal Moje zdravlje zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana