Broj pronađenih rezultata je 12

NESANICA

Bronhalna astma

Bronhalna astma

Astmatski napad se najčešće manifestira dispnejom (nedostatkom zraka), jakim kašljem, osjećajem gušenja, jakim znojenjem, a pacijent tada postaje jako uznemiren i blijed.
Trbušni tifus

Trbušni tifus

Trbušni tifus je akutna, zarazna bolest, osobito raširena u siromašnim zemljama, koju uzrokuje bakterija Salmonella typhi.
Depresija

Depresija

Depresija je bolest središnjeg živčanog sustava, do koje dovodi niz fizioloških i živčanih čimbenika.
Iskoristite ljekovitost meda
petak, 16.08. | 7:45

Moje zdravlje | Priroda i biljke

Iskoristite ljekovitost meda

Ako patite od nesanice, korisno je navečer prije spavanje popiti šalicu toplog čaja s medom. San će biti daleko kvalitetniji.
Nesanica
četvrtak, 18.07. | 7:30

Vijesti

Nesanica

Treba, prije svega utvrditi uzrok nesanice. Lista uzroka je velika, a neki od njih su: bolesti srca, bubrega ili jetre, povišen krvni tlak, psihološki i socijalni problemi i stres.
Migun – termomasažni krevet
srijeda, 10.07. | 7:45

Moje zdravlje | Savjeti za zdravlje

Migun – termomasažni krevet

Tretmani Migunom su namijenjeni ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama. Trideset minuta terapije na krevetu odgovara jednom satu laganog trčanja.
Paprena metvica
četvrtak, 27.06. | 7:45

Moje zdravlje | Priroda i biljke

Paprena metvica

Pored kamilice menta je najpoznatija i najpopularnija ljekovita biljka. Ova biljka ima jako dugu povijest ljekovitosti, koja polazi još iz doba starog Egipta, Grčke i Rima.
Prehranom do dobrog sna

Prehranom do dobrog sna

Zdrave masti koje se nalaze u lososu i haringama povećavaju razinu melatonina, hormona koji pomaže uspostavljanje uravnoteženih navika spavanja i mentalnu mirnoću, čime se regulira i san.
Nesanica vodi do smanjenja mozga
ponedjeljak, 04.02. | 8:00

Leksikon | Bolesti živčanog sustava

Nesanica vodi do smanjenja mozga

Osobe koje se vrte u krevetu jer ne mogu zaspati sada imaju još jedan razlog za zabrinutost! Najnovije istraživanje je pokazalo kako kronični nedostatak sna može smanjiti mozak.
Hipertireoza

Hipertireoza

Osnovni simptomi bolesti su: ubrzan rada srca, umor, znojenje, nesanica, nervoza, gubitak tjelesne težine, kod žena poremećaj menstrualnog ciklusa, a kod muškaraca impotencija.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana