Broj pronađenih rezultata je 83

VITAMIN

Akne

Akne

Akne nastaju zbog začepljenja žlijezda lojnica na tijelu i licu masnom supstancom koju proizvode te žlijezde. Bolest je često kronična, s periodima poboljšanja i pogoršanja simptoma.
Gripa (Influenca)

Gripa (Influenca)

Bolest često počinje osjećajem opće slabosti, treskavicom, vrtoglavicom i jakom glavoboljom. Nakon toga pacijent osjeća bolove u mišićima, zglobovima i kostima i jak umor.
Jetrena insuficijencija

Jetrena insuficijencija

Uzroci blagog stupnja jetrene insuficijencije mogu biti razne infekcije, lijekovi ili toksini. Kod oboljelih često dolazi do simptoma anoreksije, blage astenije i gorkog okusa u ustima.
Neuritisi

Neuritisi

Neuritisi su bolesti perifernih živaca uzrokovane upalnim ili degenerativnim procesima živčanih vlakana i ovojnica.
Prehlada

Prehlada

Prehlada je najčešća virusna infekcija gornjih dišnih putova, osobito izražena u jesen i zimu.
Trbušni tifus

Trbušni tifus

Trbušni tifus je akutna, zarazna bolest, osobito raširena u siromašnim zemljama, koju uzrokuje bakterija Salmonella typhi.
Alkoholizam

Alkoholizam

Početni i najblaži simptomi apstinencije su znojenje, drhtavica i slabost. Kod težih oblika može doći i do pojave halucinacija, a u nekim slučajevima moguća je i pojava depresije i nesanice.
Aloe vera
srijeda, 21.08. | 7:45

Moje zdravlje | Priroda i biljke

Aloe vera

Aloe vera je biljka slična kaktusu, visine oko 60 cm, sa debelim, mesnatim listovima, koja prirodno raste samo u područjima sa toplom i vlažnom klimom.
Nedostatak vitamina D
četvrtak, 15.08. | 7:45

Moje zdravlje | Vitamini

Nedostatak vitamina D

Odavno je poznato da se pomoću vitamina D liječi rahitis, a danas se smatra da od ovog vitamina možemo imati i mnoge druge dobrobiti.
Učinite nešto za svoje zdravlje
ponedjeljak, 12.08. | 7:30

Vijesti

Učinite nešto za svoje zdravlje

Prestanite pušiti i zabranite i osobama oko vas pušenje u vašem prisustvu. Ako imate višak kilograma, smršavite. Vaš organizam će vam biti zahvalan.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana