Broj pronađenih rezultata je 6

VJEŽBE

Vježbom protiv neraspoloženja
petak, 28.06. | 7:45

Moje zdravlje | Psihologija

Vježbom protiv neraspoloženja

Istraživanja pokazuju da se depresivni ljudi koji hodaju pola sata dnevno lakše nose s neraspoloženjem, pozitivni su i energičniji nego oni koji to vrijeme koriste za odmor.
Što je mucanje?
utorak, 30.04. | 7:30

Vijesti

Što je mucanje?

Mnoge sada starije osobe mucaju od djetinjstva, no to nisu iz nekih svojih razloga liječili. No može li se mucanje samo odjednom javiti u odraslih osoba?
Za čvrste grudi
petak, 05.04. | 7:30

Vijesti

Za čvrste grudi

Točno je da grudi nemaju mišiće, ali pritiskanje dlanom o dlan točno ispred grudi, odlična je vježba za mišić na koji se grudi oslanjaju. Isto tako, treba izvoditi vježbe za uspravno držanje.
Vježbe za stopala

Vježbe za stopala

Uzmite mekan ručnik i savijte ga nekoliko puta. Stanite na ručnik i podignite jedno stopalo. Pokušajte se održati jednu minutu oslanjajući se na drugu nogu.
Jogom do zdravlja
ponedjeljak, 31.12. | 7:30

Vijesti

Jogom do zdravlja

Budući da terapija jogom teži za uspostavljanjem sklada između uma, tijela i duha, program bi trebao uključivati spoj vježbi za smirenje, umno i tjelesno, te vježbe za specifične tegobe.
Brzim hodanjem protiv depresije

Brzim hodanjem protiv depresije

Rezultati novog istraživanja portugalskih znanstvenika sugeriraju da je svakodnevna fizička aktivnost višestruko efikasnija u borbi protiv depresije od terapije lijekovima.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana