Broj pronađenih rezultata je 8

ZGLOBOVI

Sistemski eritematozni lupus

Sistemski eritematozni lupus

Iako ova bolest može zahvatiti većinu organa, najčešće su pojavljuje na: koži, bubrezima, zglobovima, seroznim opnama i središnjem živčanom sustavu.
Znakovi uzbune za zdravlje
četvrtak, 22.08. | 8:00

Leksikon | Zloćudne (maligne) bolesti

Znakovi uzbune za zdravlje

Dlan ženske ruke može ukazati na rane simptome raka jajnika. Liječnik može više pročitati o zdravlju osobe sa njenih ruku nego sa njenog lica. Što vam signaliziraju ruke i na što obratiti pozornost?
Reumatoidni artritis

Reumatoidni artritis

U težim slučajevima ova bolest može dovesti i do invalidnosti pacijenta, ali ako se bolest dijagnosticira na vrijeme i pravilno liječi, onda se rizik od teških posljedica umanjuje.
Da li su prehlade krive za artritis?

Da li su prehlade krive za artritis?

Artritis je upala zglobova od koje pati veliki broj ljudi. Artritis je glavni simptom svih upalnih reumatskih bolesti, a njegov najčešći oblik je reumatoidni artritis.
Bol u koljenu

Bol u koljenu

Ako trčite, onda neka to bude što mekša podloga. Radije trčite na travi, nego na asfaltu ili betonu. Pretvrda podloga za trčanje može biti jako opasna za zglobove.
Sportaši i artroza

Sportaši i artroza

Manifestacija artroze karakteristična za tenisače je bol u laktu, a ta neugodnost pogađa i igrače golfa.
Reumatski bolovi

Reumatski bolovi

U posljednjih nekoliko godina stručnjaci se intenzivno bave proučavanjem reume i načina ublažavanja tegoba koje ta bolest izaziva.
Meso i zdravlje
srijeda, 15.02. | 7:45

Moje zdravlje | Prehrana

Meso i zdravlje

Smanjivanje gustoće kostiju pogađa svaku treću ženu i svakog dvanaestog muškarca. Veliki unos bjelančevina životinjskog porijekla ima negativan utjecaj na zdravlje kostiju.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana