Broj pronađenih rezultata je 9

ZNOJENJE

Alkoholizam

Alkoholizam

Početni i najblaži simptomi apstinencije su znojenje, drhtavica i slabost. Kod težih oblika može doći i do pojave halucinacija, a u nekim slučajevima moguća je i pojava depresije i nesanice.
Ovisnost

Ovisnost

Jedna od opasnosti ovisnosti je akutna intoksikacija, poznatija kao predoziranje. Simptomi predoziranja su: pad krvnog tlaka, usporen rad srca, usporeno i otežano disanje i pospanost.
Anksioznost
ponedjeljak, 06.05. | 7:45

Moje zdravlje | Psihologija

Anksioznost

Osobe koje pate od anksioznosti su često u strahu i panici jer umišljaju kako ih u budućnosti čeka neka opasnost, iako za to nema realne osnove.
Neugodan miris zbog znojenja
srijeda, 06.02. | 7:30

Vijesti

Neugodan miris zbog znojenja

Znojenje je fiziološki proces putem kojeg organizam kontrolira stabilnu temperaturu tijela i oslobađa se štetnih i otrovnih tvari.
Hiperhidroza - prekomjerno znojenje

Hiperhidroza - prekomjerno znojenje

Hiperhidroza je prisutna kod oko 3% svjetske populacije, osobito kod mladih. Iako ne predstavlja veći medicinski problem, to je ipak jedan psihološki i socijalni problem.
Sunčanica i toplotni udar

Sunčanica i toplotni udar

Ljeto je donijelo velike temperature koje nepovoljno utječu na zdravlje, osobito starijih osoba i kroničnih bolesnika. Sunčanice su u porastu zbog klimatskih promjena i globalnog zatopljenja.
Hipertireoza

Hipertireoza

Osnovni simptomi bolesti su: ubrzan rada srca, umor, znojenje, nesanica, nervoza, gubitak tjelesne težine, kod žena poremećaj menstrualnog ciklusa, a kod muškaraca impotencija.
Pojačano znojenje

Pojačano znojenje

Hiperhidroza (pojačano znojenje) se dijeli na fokalnu, kada su znojenjem zahvaćeni samo pojedini dijelovi tijela i na generaliziranu, kada je pojačanim znojenjem zahvaćeno cijelo tijelo.
Za dobro zdravlje tijekom zime
petak, 04.12. | 7:25

Vijesti

Za dobro zdravlje tijekom zime

Osobe koje jednom tjedno idu u saunu jačaju svoj imunitet. Tijekom znojenja tjelesna temperaturu se povećava za jedan do dva stupnja, što dovodi do aktiviranja obrambenih stanica.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana