• Ispričajte svoju priču  |  Što je moja priča?  |  Pregled priča

  Betty  •  srijeda, 03.02.'10 | 10:38

  Strah

  Imam 21 godinu. Roditelji rade, a ja sam u jutarnjem periodu sama kod kuće i imama jedan veliki problem. Sve počne od navečer kada idem spavati. Čim se svjetla ugase, osjećam veliku nervozu. Ne mogu mirno spavati, osjećam da je netko TU. Ne podnosim da su mi vrata od sobe otvorena ili poluotvorena. Stalno usmjeravam pogled prema vratima i očekujem NEKOGA. Tijekom noći ako se probudim, ne mičem se i pokušavam što tiše disati. Bojim se i oči otvoriti.
  Problem se nastavlja ujutro. Roditelji odlaze u 07:00h na posao, a mene hvata panika jer znam da sam sama. Čim čujem da zaključavaju vrata od stana, dižem se i podižem rolete misleći da će me svjetlost smiriti. Dakle, nema spavanja. Tada odlazim u kupatilo obaviti jutarnje potrebe i kako je ono na dnu hodnika, jako sam napeta. Brzo palim svjetlo i za sobom zaključavam vrata. Lice umivam otvorenih očiju. Gasim svjetlo u kupatilu i žurim se u dnevnu sobu. Kako se hodnik nalazi između dnevne sobe i moje spavaće sobe imam strah dok ga prelazim. Ne podnosim uglove u stanu jer uvijek očekujem NEKOGA. To me ometa u učenju jer se stalno trudim biti u pokretu, a ne u miru jer se bojim da ne bih nešto čula ili vidjela. Jako se bojim. I sada dok pišem ovaj mail, ali ne znam čega točno i što mi je.

 • brljak83  •  srijeda, 17.03.'10 | 13:30

  Evo da ja nesto pokusam reci

  I ja sam imao problema sa strahom a i sad imam nekih dusevnih problema a bočim se već s tim nekim cudnim osjecajima duze vrijeme. Meni tvoj strah je koliko ja znam i po sebi anskioznost ili ti strah od nepoznatog kao recimo kad djijete hoce da ide u skolu pa se boji a ne zna cega eh tako ej i kod tebe. A ako ti cak nije ni to onda je paranoja i trebala bi ici doktoru jer to moze biti pocetak neceg jos goreg nedaj Boze!! Tako da u jednu ruku to je super sto savladavas strahove ali to sama neces uspjeti bez nekih lijekova.

  pročitajte sve vezano za poruku: Evo da ja nesto pokusam reci

Samo prijavljeni korisnici mogu poslati poruku

Pošaljite poruku autoru

Naslov poruke
Poruka
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana