• Ispričajte svoju priču  |  Što je moja priča?  |  Pregled priča

  Daniella4  •  četvrtak, 23.02.'12 | 14:17

  OPERACIJA VRATNE KRALJEŽNICE

  Pozdrav zovem se Danijela,ovdje sam se prijavila da bih prikupila dodatne informacije i iskustva vezano uz operaciju vratne kralježnice.Naime otac koji ima 54 godine, je 31.8.2011. godine bio na operaciji u Osijeku, vratne kralježnice (hitna operacija jer mu je po nalazima iz Poliklinike Sunce moždina bila uhvaćena preko 90%).Operaciju je imao u KBC Osijek, ugrađena su mu 4 diska (od titana) te dvije premosnice, operacija je rađena s prednje strane.
  Sada pokušavamo prikupiti što više informacija o oporavku, jer on i dalje nakon rehabilitacije u Bizovačkim toplicama, nemože okretati vrat, i bol mu se spustila u rame, i dalje ide na pretrage i kontrole kod kirurga al on mu uporno govori da se na snimkama vidi da sve pravilno stoji, i vijci i ploče,al bol ne prestaje,mora izbjegavat nagle pokrete i klimatske promjene...
  U prijevremenu mirovinu ne može, a za invalidsku je dobio odbijenicu...stoga malo smo pogubljeni u tome svemu, što nam je činiti...i kako i što dalje,koliko traje opravak i dali će ikad tata moći raditi kao prije, inače otac ima 35 godina radnog staža u privatnoj tvrtki (koja se bavi poljoprivredom), na bolovanju je već 7 mj.
  Eto ukratko :-D ...voljela bi i bila bih jako zahvalna kada bi se netko javio s nekakvim iskustvima i informacijama.
  Hvala svima unaprijed.Pozdrav.

Samo prijavljeni korisnici mogu poslati poruku

Pošaljite poruku autoru

Naslov poruke
Poruka
Prepišite kod CaptchaImage
Sva polja za unos su obvezna.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana