Što je moja priča?

Moja priča je novi servis za komunikaciju između korisnika portala. Osnovna ideja zašto smo napravili ovaj servis je jednostavna razmjena iskustava vezanih za zdravlje među korisnicima portala.

Servis omogućava razmjenu poruka među korisnicima, te kada neki korisnik ispriča svoju priču, drugi korisnici mu mogu poslati poruke, pitanja ili komentare, a autor priče može odgovarati na njih. Na taj način se može ostvariti interakcija među korisnicima.

Moja priča je servis koji je namijenjen svima vama koji želite napisati svoju priču i podijeliti sa svim ostalim posjetiteljima portala svoja iskustva ili doživljaje vezane za zdravlje, ali i svima koji žele pročitati priče korisnika, koji su svoja iskustva i priče već podijelili sa svima vama. Također, možete napisati priču i o iskustvu koje je doživio netko od članova vaše obitelji.

Možda će baš vaša priča i vaše iskustvo pomoći nekom od posjetitelja koji je pročitaju lakše se nositi sa svojim zdravstvenim problemom ili poteškoćom, lakše podnositi saznanje da moraju naučiti živjeti s nekom bolešću, dati snage nekim ljudima koji su bolesni da ustraju u liječenju i naučiti ljude da moraju bolje čuvati svoje zdravlje i svakodnevno raditi na poboljšanju životnih navika i zdravog života.

Ispričajte svoju priču  |  Pregled priča

Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana