Estetska kirurgija

Odaberite

Prikaži
Povećanje usana
petak, 17.05 | 7:45

Povećanje usana

Povećanje usana se radi ubacivanjem trajnih i privremenih preparata u usne, ubacivanjem vlastitog masnog tkiva u usne, ubacivanjem tetiva i skidanjem kože iznad linije usana. opširnije »

Korekcija nosa Moje zdravlje
utorak, 09.04. | 7:45

Korekcija nosa

Korekcija nosa je jedan od najčešćih operativnih zahvata u estetskoj kirurgiji. Cilj korekcije nosa je promjena veličine i oblika nosa.
Sve o transplantaciji kose Moje zdravlje
ponedjeljak, 03.12. | 7:45

Sve o transplantaciji kose

U većini slučajeva postoji genetska predispozicija za gubitak kose, ali postoje i drugi razlozi, kao što su opekline i traumatske povrede, te gubitak kose kao posljedica liječenja malignih bolesti.
Uklanjanje dobroćudnih promjena Moje zdravlje
utorak, 16.10. | 7:45

Uklanjanje dobroćudnih promjena

Postoji niz promjena koje su bezopasne i uglavnom imaju estetsku ulogu, osim madeža i aktiničkih keratoza koje mogu rijetko prijeći u tumor kože. Nastaju kombinacijom vanjskih i genetskih faktora.
Botox  (botulinum toksin tip A) Moje zdravlje
četvrtak, 09.08. | 7:45

Botox (botulinum toksin tip A)

Tretman injekcijama botoxa se obavlja u liječničkim ordinacijama, a postupak traje od 10 do 15 minuta. Postupak ne zahtjeva anesteziju, jer pacijenti osjete samo blagu bol tijekom injektiranja botoxa.
Proširene pore Moje zdravlje
srijeda, 25.07. | 7:45

Proširene pore

Proširene pore mjesta su gdje se lojne žlijezde otvaraju na površinu kože. One su pomoću kanala povezane s površinom kože, gdje kroz poru izlazi loj.
Ah, ta ljepota! Moje zdravlje
ponedjeljak, 16.07. | 7:45

Ah, ta ljepota!

U zadnje vrijeme sve češće vidim brojne žene koje su se upropastile s estetskokorektivnim zahvatima. Neke su upropastile samo izgled, neke zdravlje, a nažalost neke i oboje.
Pomlađivanje vrata Moje zdravlje
četvrtak, 12.07. | 7:45

Pomlađivanje vrata

Vrat je uslijed izloženosti suncu crveno-smećkaste boje, a koža je na dodir gruba i hrapava. Crvenilo stvaraju brojne kapilare koje su nastale uslijed dugotrajnog izlaganja suncu.
Usne Moje zdravlje
petak, 29.06. | 7:45

Usne

Savjetuje se kod prve korekcije usana koristiti punjače koji traju 3 do 10 mjeseci. Ne započinjite odmah tretman s punjačima koji dulje traju jer su kod njih znatno češće i ozbiljnije komplikacije.
Vaginalna kirurgija sve popularnija Moje zdravlje
ponedjeljak, 25.06. | 7:45

Vaginalna kirurgija sve popularnija

Sve je više kirurških zahvata labioplastike, kojim se mijenja izgled ženskog spolnog organa.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana