Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Za zdravija stopala
petak, 23.08 | 7:45

Za zdravija stopala

Za zdravlje stopala važno je paziti na obuću koja može usmjeriti razvoj stopala. Cipelice treba ostaviti za period kada dijete prohoda. Ali, neka i tada dijete što više hoda bosonogo i jača stopala. opširnije »

Kadulja Priroda i biljke
četvrtak, 22.08. | 7:45

Kadulja

Kadulja liječi promuklost, čisti krv i jača živce, pomaže kod svake vrste prehlade i influence. Preporuča se kod svih upala, od grla, preko unutarnjih organa, do mokraćnog mjehura i vaginalnih upala.
Aloe vera Priroda i biljke
srijeda, 21.08. | 7:45

Aloe vera

Aloe vera je biljka slična kaktusu, visine oko 60 cm, sa debelim, mesnatim listovima, koja prirodno raste samo u područjima sa toplom i vlažnom klimom.
Kada smo najsretniji? Psihologija
ponedjeljak, 19.08. | 7:45

Kada smo najsretniji?

Između dvadesete i pedesete godine mnogo je izvora stresa koji utiču na kvalitetu života. Pretpostavlja se da je ulaskom u šestu deceniju većina tih stvari već stavljena na svoje mjesto.
Iskoristite ljekovitost meda Priroda i biljke
petak, 16.08. | 7:45

Iskoristite ljekovitost meda

Ako patite od nesanice, korisno je navečer prije spavanje popiti šalicu toplog čaja s medom. San će biti daleko kvalitetniji.
Nedostatak vitamina D Vitamini
četvrtak, 15.08. | 7:45

Nedostatak vitamina D

Odavno je poznato da se pomoću vitamina D liječi rahitis, a danas se smatra da od ovog vitamina možemo imati i mnoge druge dobrobiti.
Svi na sistematski pregled Savjeti za zdravlje
srijeda, 14.08. | 7:45

Svi na sistematski pregled

Sistematski pregledi su zamišljeni i tako provođeni da se njima pokušava otkriti bolest u samom začetku. Takav pregled podrazumijeva razgovor s pacijentom i klinički pregled svih organskih sustava.
Kurkuma - začin koji obnavlja stanice Priroda i biljke
utorak, 13.08. | 7:45

Kurkuma - začin koji obnavlja stanice

Kurkuma obnavlja stanice mozga i može popraviti štetu na moždanom tkivu koja je izazvana moždanim udarom, tvrde znanstvenici.
Svađom do zdravlja Savjeti za zdravlje
ponedjeljak, 12.08. | 7:45

Svađom do zdravlja

Analiziranjem podataka o 1.842 osobe otkriveno je da su oni koji su osjećali tenziju imali negativne emocije, bili su uznemireni ili ljuti, te osjećali fizičke probleme, pa čak i bolove i tegobe.
Limun Priroda i biljke
petak, 26.07. | 7:45

Limun

Ne bacajte koru od limuna, jer je ona izvor važnih sastojaka, flavonoida i esencijalnih ulja. Flavonoidi jačaju krvne žile, a esencijalna ulja, kao što je limonin, imaju antiseptičke osobine.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana