Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Za zdravija stopala
petak, 23.08 | 7:45

Za zdravija stopala

Za zdravlje stopala važno je paziti na obuću koja može usmjeriti razvoj stopala. Cipelice treba ostaviti za period kada dijete prohoda. Ali, neka i tada dijete što više hoda bosonogo i jača stopala. opširnije »

Kadulja Priroda i biljke
četvrtak, 22.08. | 7:45

Kadulja

Kadulja liječi promuklost, čisti krv i jača živce, pomaže kod svake vrste prehlade i influence. Preporuča se kod svih upala, od grla, preko unutarnjih organa, do mokraćnog mjehura i vaginalnih upala.
Aloe vera Priroda i biljke
srijeda, 21.08. | 7:45

Aloe vera

Aloe vera je biljka slična kaktusu, visine oko 60 cm, sa debelim, mesnatim listovima, koja prirodno raste samo u područjima sa toplom i vlažnom klimom.
Da li vas ona vara? Seksualnost
utorak, 20.08. | 7:45

Da li vas ona vara?

Kupite dvije identične romantične čestitke. Pošaljite joj jednu, nepotpisanu, na posao. Ako ima drugoga, neće vam to pominjati, jer neće znati tko joj je poslao čestitku, on ili vi.
Kada smo najsretniji? Psihologija
ponedjeljak, 19.08. | 7:45

Kada smo najsretniji?

Između dvadesete i pedesete godine mnogo je izvora stresa koji utiču na kvalitetu života. Pretpostavlja se da je ulaskom u šestu deceniju većina tih stvari već stavljena na svoje mjesto.
Iskoristite ljekovitost meda Priroda i biljke
petak, 16.08. | 7:45

Iskoristite ljekovitost meda

Ako patite od nesanice, korisno je navečer prije spavanje popiti šalicu toplog čaja s medom. San će biti daleko kvalitetniji.
Nedostatak vitamina D Vitamini
četvrtak, 15.08. | 7:45

Nedostatak vitamina D

Odavno je poznato da se pomoću vitamina D liječi rahitis, a danas se smatra da od ovog vitamina možemo imati i mnoge druge dobrobiti.
Svi na sistematski pregled Savjeti za zdravlje
srijeda, 14.08. | 7:45

Svi na sistematski pregled

Sistematski pregledi su zamišljeni i tako provođeni da se njima pokušava otkriti bolest u samom začetku. Takav pregled podrazumijeva razgovor s pacijentom i klinički pregled svih organskih sustava.
Kurkuma - začin koji obnavlja stanice Priroda i biljke
utorak, 13.08. | 7:45

Kurkuma - začin koji obnavlja stanice

Kurkuma obnavlja stanice mozga i može popraviti štetu na moždanom tkivu koja je izazvana moždanim udarom, tvrde znanstvenici.
Svađom do zdravlja Savjeti za zdravlje
ponedjeljak, 12.08. | 7:45

Svađom do zdravlja

Analiziranjem podataka o 1.842 osobe otkriveno je da su oni koji su osjećali tenziju imali negativne emocije, bili su uznemireni ili ljuti, te osjećali fizičke probleme, pa čak i bolove i tegobe.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana