Savjeti za zdravlje

Odaberite

Prikaži
Za zdravija stopala
petak, 23.08 | 7:45

Za zdravija stopala

Za zdravlje stopala važno je paziti na obuću koja može usmjeriti razvoj stopala. Cipelice treba ostaviti za period kada dijete prohoda. Ali, neka i tada dijete što više hoda bosonogo i jača stopala. opširnije »

Svi na sistematski pregled Moje zdravlje
srijeda, 14.08. | 7:45

Svi na sistematski pregled

Sistematski pregledi su zamišljeni i tako provođeni da se njima pokušava otkriti bolest u samom začetku. Takav pregled podrazumijeva razgovor s pacijentom i klinički pregled svih organskih sustava.
Svađom do zdravlja Moje zdravlje
ponedjeljak, 12.08. | 7:45

Svađom do zdravlja

Analiziranjem podataka o 1.842 osobe otkriveno je da su oni koji su osjećali tenziju imali negativne emocije, bili su uznemireni ili ljuti, te osjećali fizičke probleme, pa čak i bolove i tegobe.
Migun – termomasažni krevet Moje zdravlje
srijeda, 10.07. | 7:45

Migun – termomasažni krevet

Tretmani Migunom su namijenjeni ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama. Trideset minuta terapije na krevetu odgovara jednom satu laganog trčanja.
Tjelovježbom do zdravog srca Moje zdravlje
ponedjeljak, 01.07. | 7:45

Tjelovježbom do zdravog srca

Vježbanje smanjuje stres i pomaže u skidanju suvišnih kilograma, što dovodi i do snižavanja krvnog tlaka, te smanjivanja broja otkucaja srca, a sve to umanjuje i potrebu za uzimanjem lijekova.
Cimet sprječava prehladu Moje zdravlje
utorak, 28.05. | 7:45

Cimet sprječava prehladu

Cimet je odličan izvor bakra, cinka, mangana i željeza, a bogat je vitaminima C i K. Ako ga redovito koristite u prehrani tijekom zime, povećat ćete otpornost organizma.
Rajčica Moje zdravlje
ponedjeljak, 27.05. | 7:45

Rajčica

Tanko rezani komadi rajčice su idealna maska za masnu kožu, a sok je odličan losion za oporavak kože lica. U prehrani se može koristiti kao predjelo, jer brzo izaziva osjećaj sitosti.
Limun osvježava umorna stopala Moje zdravlje
utorak, 23.04. | 7:45

Limun osvježava umorna stopala

Limunov sok izbjeljuje žute mrlje na noktima. Presijecite limun napola, a potom njime dobro istrljajte nokte. Radite ovo svaki dan sve dok ne postignete željeni rezultat.
ABA terapija – cjeloviti pristup razvoju komunikacijski Moje zdravlje
ponedjeljak, 22.04. | 7:45

ABA terapija – cjeloviti pristup razvoju komunikacijski

Kad se dijete rodi, kad prvi puta zaplače, najsretniji smo na svijetu jer smo mu dali život. Kako neke teorije kažu, nismo ga pitali da li želi taj život, odlučili smo mi, njegovi roditelji.
ALOPECIJA KOD ŽENA Moje zdravlje
četvrtak, 28.03. | 7:45

ALOPECIJA KOD ŽENA

Udovice i žene koje su se rastale od svojih muževa imaju tanku i rijetku kosu za razliku od žena koje su u braku ili se nisu udavale.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana