Seksualnost

Odaberite

Prikaži
Da li vas ona vara?
utorak, 20.08 | 7:45

Da li vas ona vara?

Kupite dvije identične romantične čestitke. Pošaljite joj jednu, nepotpisanu, na posao. Ako ima drugoga, neće vam to pominjati, jer neće znati tko joj je poslao čestitku, on ili vi. opširnije »

Recite NE seksu na početku veze Moje zdravlje
utorak, 23.07. | 7:45

Recite NE seksu na početku veze

Prije nego se odlučiti otići u krevet sa vašim novim izabranikom promatrajte ga, njegove navike, njegovo ponašanje prema vama, ali i prema drugim ljudima.
Pretilost i seksualni život Moje zdravlje
ponedjeljak, 22.07. | 7:45

Pretilost i seksualni život

Najnovija istraživanja pokazuju da je broj neplaniranih trudnoća četiri puta veći među neudatim pretilim ženama nego među njihovim vršnjakinjama prosječne tjelesne težine.
Stara ljubav - nova ljubav Moje zdravlje
srijeda, 17.07. | 7:45

Stara ljubav - nova ljubav

Kada čujete da je neki par ponovo zajedno, pomislite da će to potrajati. Ako veza pukne, očito je postojao neki problem, pa je teško zamisliti da će drugi put biti bolje i uspješnije.
G točka ne postoji? Moje zdravlje
utorak, 30.04. | 7:45

G točka ne postoji?

Žene mogu raspravljati o tome da imaju G točku, ali praktično je nemoguće pronaći pravi dokaz. Ovo je do sada najveće istraživanje i pokazuje da je ideja o postojanju G točke subjektivna.
Nahranite svoj ljubavni život Moje zdravlje
ponedjeljak, 29.04. | 7:45

Nahranite svoj ljubavni život

Umjesto uzimanja čudesnih preparata bolje se odlučiti za promjenu načina prehrane. Tako na primjer soja potiče vlažnost vagine i smanjuje intenzitet simptoma koji prate menopauzu.
Kako sami sebi možete uništiti seks? Moje zdravlje
petak, 19.04. | 7:45

Kako sami sebi možete uništiti seks?

Ljudi su stvorenja navika. Ne dozvolite da vam i seks preraste u samo jednu naviku. Predlažite nove ideje i napravite prvi korak što češće.
Fatalna žena Moje zdravlje
srijeda, 17.04. | 7:45

Fatalna žena

Žena izgleda fatalno kada iz nje nešto „zrači“, a da pri tome nije sasvim jasno što je to. To što muškom promatraču nije jasno, nije ni ženi, a ona to stanje ne može ni kontrolirati.
Žene žele sigurnost prije seksa Moje zdravlje
četvrtak, 04.04. | 7:45

Žene žele sigurnost prije seksa

Stupanj napetosti kod muškaraca i žena uspoređen je sa reakcijama njihovog tijela. I dok je kod muškaraca tijelo reagiralo paralelno s mozgom, kod žena je bilo drugačije.
I muškarci glume orgazam Moje zdravlje
petak, 29.03. | 7:45

I muškarci glume orgazam

Od 200 studenata oba spola koji su učestvovali u istraživanju, četvrtina muškaraca i 50% žena učesnika priznalo je da su u životu nekada odglumili orgazam.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana