Trudnoća

Odaberite

Prikaži
Očistite tijelo prije trudnoće
utorak, 16.07 | 7:45

Očistite tijelo prije trudnoće

Medicina je odavno prepoznala da određene supstance, koje su partneri koristili neposredno prije začeća, mogu imati nepovoljne posljedice na zdravlje djeteta. opširnije »

Zablude o određivanju spola djeteta Moje zdravlje
utorak, 02.07. | 7:45

Zablude o određivanju spola djeteta

Ako je trbuh okrugao i visok, onda je dječak, a ako je trbuh širok i nizak, onda je djevojčica.Oblik trbuha trudnice nema apsolutno nikakve veze s spolom djeteta!
Trudnica vegetarijanac Moje zdravlje
petak, 21.06. | 7:45

Trudnica vegetarijanac

Za neke žene koje su vegetarijanke trudnoća može biti izazov za konzumiranje mesa, mliječnih proizvoda i ribe, u želji da se bebi osigura što veći broj hranljivih tvari.
Očevi na porodu. Da ili ne? Moje zdravlje
utorak, 18.06. | 7:45

Očevi na porodu. Da ili ne?

Ako vaš partner želi prisustvovati porođaju, onda će i vama biti ugodnije kada pored vas bude netko cijelo vrijeme dok traju bolovi, ali i u trenutku kada prvi put budete vidjeli svoje dijete.
Visokorizična trudnoća Moje zdravlje
petak, 14.06. | 7:45

Visokorizična trudnoća

Mnoge žene koje imaju kronične bolesti zahtjevaju osobitu pažnju kada zatrudne. Njihove se trudnoće također smatraju visokorizičnim.
Dijabetes u trudnoći Moje zdravlje
ponedjeljak, 10.06. | 7:45

Dijabetes u trudnoći

Čest uzrok steriliteta, pobačaja i smrti fetusa je upravo dijabetes. Kod blažih oblika dijabetesa trudnoća može imati normalan tijek.
Carski rez ili prirodan porod? Moje zdravlje
petak, 31.05. | 7:45

Carski rez ili prirodan porod?

Nedavno su objavljeni rezultati istraživanja u okviru kojeg je ustanovljeno povećanje broja porođaja carskim rezom. Veliki broj carskih rezova ne mora nužno dovesti do zdravije novorođenčadi.
Strije u trudnoći Moje zdravlje
petak, 24.05. | 7:45

Strije u trudnoći

Za sprječavanje strija neophodna je svakodnevna njega trbuha, specijalnim hidratantnim preparatima, koji kožu čine elastičnom i pri tom je hrane i obnavljaju.
Trudnoća u srednjim godinama Moje zdravlje
četvrtak, 23.05. | 7:45

Trudnoća u srednjim godinama

U Europi, prošlog stoljeća samo 5% žena je rađalo prvo dijete u 40-im godinama, dok je danas ta brojka mnogo veća, pa tako danas svoje prvo dijete u zrelijim godinama rađa 20-25% žena.
Zatrudnite zdravo Moje zdravlje
srijeda, 22.05. | 7:45

Zatrudnite zdravo

Nemojte misliti kako ste zakasnili u poduzimanju odgovarajućih mjera zaštite, jer nije kasno, a i iznenadićete se koliko metoda već poduzimate kako biste sačuvali svoje reproduktivno zdravlje.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana