Vijesti

Dijetalna gazirana pića povećavaju rizik od infarkta
petak, 23.08 | 7:30

Dijetalna gazirana pića povećavaju rizik od infarkta

Onima koji se brinu za svoj izgled, dijetalna gazirana pića možda se čine kao mudar izbor, ali prema rezultatima najnovijeg istraživanja, ova pića povećavaju rizik od infarkta i moždanog udara. opširnije »

Otkriven dio u mozgu koji kontrolira strah Vijesti
četvrtak, 22.08. | 7:30

Otkriven dio u mozgu koji kontrolira strah

Grupa znanstvenika u Izraelu otkrila je dio u mozgu koji kontrolira strah i nadaju se da će to otkriće omogućiti da se jednog dana proizvede lijek protiv raznih vrsta fobija.
Snom do zdravlja Vijesti
srijeda, 21.08. | 7:30

Snom do zdravlja

Istraživači su utvrdili da u četiri oblasti velikog mozga glodara, koje su najaktivnije u budnom stanju, koncentracija ATF-a raste u vrijeme prvog sna, pri čemu aktivnost mozga u cjelini opada.
Prijateljstvom do dužeg života Vijesti
utorak, 20.08. | 7:30

Prijateljstvom do dužeg života

Osobe koje se često druže sa rodbinom i prijateljima žive u prosjeku 3,7 godina duže od onih koji žive izolirano od društva, navodi se u nedavno objavljenoj studiji.
Čuvajte se ambrozije krajem kolovoza Vijesti
ponedjeljak, 19.08. | 7:30

Čuvajte se ambrozije krajem kolovoza

Osobe koje su alergične na ambroziju moraju u ovom periodu redovito uzimati lijekove i pokušati spriječiti alergijske reakcije, kako bi se izbjegle veće tegobe i moguće poteškoće.
Hrkanje Vijesti
petak, 16.08. | 7:30

Hrkanje

Par sati prije spavanja ne jedite teške obroke i ne pijte alkoholna pića. Prestanite pušiti, jer pušenje uzrokuje nadražaj sluznice i otok grla, što dovodi do zatvaranja dišnih putova i hrkanja.
Muškarci su skloniji laganju Vijesti
četvrtak, 15.08. | 7:30

Muškarci su skloniji laganju

Muškarci najčešće ne odgovaraju iskreno na pitanja u vezi s učestalošću ispijanja alkoholnih pića, a također su često neiskreni kada ih žene pitaju o svom izgledu.
Klor iz bazena je krivac za probleme s disanjem Vijesti
srijeda, 14.08. | 7:30

Klor iz bazena je krivac za probleme s disanjem

Znanstvenici sa Katoličkog univerziteta u Belgiji tvrde da je efekt klora na respiratorni sustav kod djece pet puta gori nego što je slučaj s pasivnim pušenjem.
Brak deblja Vijesti
utorak, 13.08. | 7:30

Brak deblja

Posljednja su istraživanja pokazala da su osobe koje su u braku više nego dva puta sklonije postati debele nego oni koji nisu u bračnoj zajednici. Razlozi, više se gleda TV i manje se izlazi.
Učinite nešto za svoje zdravlje Vijesti
ponedjeljak, 12.08. | 7:30

Učinite nešto za svoje zdravlje

Prestanite pušiti i zabranite i osobama oko vas pušenje u vašem prisustvu. Ako imate višak kilograma, smršavite. Vaš organizam će vam biti zahvalan.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana