Estetska kirurgija

Odaberite

Prikaži
Smanjivanje struka
četvrtak, 01.03 | 7:45

Smanjivanje struka

Uslijed stila i načina života neminovno dolazi do nakupljanja masnih naslaga u području slabina i sa strane bokova. Često te nakupine nazivamo jahače hlače. opširnije »

Borba protiv strija Moje zdravlje
ponedjeljak, 07.06. | 7:45

Borba protiv strija

Mnoge žene od puberteta žive sa strijem, a neke zbog toga imaju komplekse. Ako već imate ovaj izražen estetski problem, u parfumerijama možete naći brojne kreme protiv strija.
Povećanje stražnjice Moje zdravlje
petak, 05.02. | 8:00

Povećanje stražnjice

Povećanje stražnjice se može raditi i u kombinaciji s liposukcijom. Liposukcija donjeg dijela stražnjice, nakon ugradnje implantata, je neophodna u većini slučajeva kako bi se izbjegao viseći izgled.
Liposukcija vodom Moje zdravlje
srijeda, 13.01. | 8:00

Liposukcija vodom

Najnovija metoda gdje se voda velikom brzinom ubacuje pod kožu kako bi razbila masne stanice koje se potom uklone. Obećavajuća metoda s obzirom na rezultat, komplikacije i minimalni oporavak.
Botox i podizanje grudi, prevara ili stvarnost?! Moje zdravlje
srijeda, 23.12. | 7:35

Botox i podizanje grudi, prevara ili stvarnost?!

Metoda se temelji na blokiranju prsnih mišića uslijed čega se grudi podižu. Ne radi se o pravom podizanju, već o boljem isticanju grudi. Stoga od ove metode ne možete imati velika očekivanja.
Nova metoda za povećanje i rekonstrukciju grudi Moje zdravlje
srijeda, 16.12. | 7:25

Nova metoda za povećanje i rekonstrukciju grudi

Radi se o tome da se mast iz dojke uzgaja u posebnoj čahuri obloženoj stanicama vlastitih mišića. Kad se čahura ugradi u dojku, masno tkivo će potaknuti razvoj novog, te tako povećati dojku.
Novo u rekonstrukciji dojki Moje zdravlje
srijeda, 18.11. | 10:29

Novo u rekonstrukciji dojki

Znanstvenici su razvili implantat koji može omogućiti rekonstrukciju dojke stanicama masnog tkiva samih pacijentica. Radi se o specijalnom dodatku, koji je napunjen "žličicom" masnog tkiva pacijentice
Silikoni i ženske grudi Moje zdravlje
nedjelja, 01.06. | 16:02

Silikoni i ženske grudi

Kada govorimo o ženskim grudima kao simbolu ženstvenosti, estetska kirurgija svojim raznim metodama uspješno zadržava i vraća njihov mladalački izgled.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana