Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Limun
petak, 26.07 | 7:45

Limun

Ne bacajte koru od limuna, jer je ona izvor važnih sastojaka, flavonoida i esencijalnih ulja. Flavonoidi jačaju krvne žile, a esencijalna ulja, kao što je limonin, imaju antiseptičke osobine. opširnije »

Đumbir Priroda i biljke
četvrtak, 25.07. | 7:45

Đumbir

Ako osjetite slabost i mučninu u želucu, drhtavicu ili prehladu, popijte čaj od đumbira. On je i jedan od najdjelotvornijih lijekova za liječenje morske bolesti.
Mango Prehrana
srijeda, 24.07. | 7:45

Mango

Mango sadrži vitamine A, B, C, E i K, a bogat je i kalijem, bakrom i esencijalnim masnim kiselinama, dok je kora manga izrazito bogata vlaknima, što pomaže pri reguliranju probave.
Recite NE seksu na početku veze Seksualnost
utorak, 23.07. | 7:45

Recite NE seksu na početku veze

Prije nego se odlučiti otići u krevet sa vašim novim izabranikom promatrajte ga, njegove navike, njegovo ponašanje prema vama, ali i prema drugim ljudima.
Pretilost i seksualni život Seksualnost
ponedjeljak, 22.07. | 7:45

Pretilost i seksualni život

Najnovija istraživanja pokazuju da je broj neplaniranih trudnoća četiri puta veći među neudatim pretilim ženama nego među njihovim vršnjakinjama prosječne tjelesne težine.
Namirnice koje ubijaju zube Stomatologija
petak, 19.07. | 7:45

Namirnice koje ubijaju zube

Postoje namirnice koje oštećuju zube i čine ih žutim, uzrokuju karijes i zadah. Otkrivamo vam šest koje bi trebalo izbjegavati, odnosno nakon njihovog konzumiranja obratiti pozornost na higijenu.
Čili Priroda i biljke
četvrtak, 18.07. | 7:45

Čili

Čili papričice sadrže jedan sastojak koji bi mogao biti koristan za smanjenje bola nakon kirurške intervencije, tvrde znanstvenici iz Danske.
Stara ljubav - nova ljubav Seksualnost
srijeda, 17.07. | 7:45

Stara ljubav - nova ljubav

Kada čujete da je neki par ponovo zajedno, pomislite da će to potrajati. Ako veza pukne, očito je postojao neki problem, pa je teško zamisliti da će drugi put biti bolje i uspješnije.
Očistite tijelo prije trudnoće Trudnoća
utorak, 16.07. | 7:45

Očistite tijelo prije trudnoće

Medicina je odavno prepoznala da određene supstance, koje su partneri koristili neposredno prije začeća, mogu imati nepovoljne posljedice na zdravlje djeteta.
Manjak vitamina D Vitamini
ponedjeljak, 15.07. | 7:45

Manjak vitamina D

Nedostatak vitamina D direktno je povezan s rizikom od srčanih i moždanih udara i prerane smrti, pokazalo je istraživanje koje je obuhvatilo više od 10.000 ljudi i počelo još 1981. godine.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana