Savjeti za zdravlje

Odaberite

Prikaži
Mobilni telefoni opasni za živčani sustav čovjeka
petak, 11.01 | 7:45

Mobilni telefoni opasni za živčani sustav čovjeka

Elektromagnetni valovi su osobito opasni za djecu i trudnice u odmakloj fazi trudnoće, zbog čega se budućim majkama savjetuje da što je moguće više skrate razgovore mobilnim telefonom. opširnije »

Istine i zablude o određenim namirnicama Moje zdravlje
srijeda, 09.01. | 7:45

Istine i zablude o određenim namirnicama

Kava ne djeluje kao diuretik na osobe koje je redovito piju. Svaka šalica koju popijete zapravo vam osigurava tekućinu i povećava razinu antioksidanata u krvi za 4% tijekom naredna 2 sata.
Svježim zrakom protiv suhih očiju Moje zdravlje
ponedjeljak, 31.12. | 7:45

Svježim zrakom protiv suhih očiju

U klimatiziranim prostorijama neophodno je osigurati vlažnost, na primjer, tako što ćete u njoj držati sobne biljke. Pored ugodne vlažnosti izvana, neophodno je i ovlaživanje očiju iznutra.
Kratak san - kratak život Moje zdravlje
srijeda, 12.12. | 7:45

Kratak san - kratak život

Zbog tempa koji nam nameću obveze neredovito jedemo, rijetko se družimo i malo spavamo. I kada uskladimo druženje sa prijateljima, najčešće se odlučujemo da zakinemo na snu.
Dobrim djelima protiv stresa Moje zdravlje
petak, 23.11. | 7:45

Dobrim djelima protiv stresa

Negativni efekti stresa u svakodnevnom životu su već potvrđeni, pa je tako poznato i da stres smanjuje imunitet, povećava krvni tlak, te rizik od srčanog i moždanog udara.
Ovisnost o gaziranim pićima Moje zdravlje
petak, 16.11. | 7:45

Ovisnost o gaziranim pićima

S obzirom da neki gazirani proizvodi sadrže i do osam žličica šećera, stručnjaci misle da upravo slatka bezalkoholna pića doprinose širenju epidemije pretilosti.
Savjeti koje ne trebate poslušati kada dobijete dijete Moje zdravlje
četvrtak, 23.08. | 7:45

Savjeti koje ne trebate poslušati kada dobijete dijete

Prema nekim istraživanjima, jedno od troje dece ima problema s noćnim snom. Među uzrocima te pojave je svakako uporno forsiranje roditelja kako dijete mora spavati popodne.
Sunčane pjege Moje zdravlje
petak, 20.07. | 7:45

Sunčane pjege

Više ih ne morate skrivati jer se mogu uspješno ukloniti. Postoje razni tretmani, kao primjerice laseri, IPL i AFT uređaji. Da ne govorimo o abraziji, peelingu i sličnom.
Botoks smanjuje kroničnu bol Moje zdravlje
petak, 08.06. | 7:45

Botoks smanjuje kroničnu bol

Dok standardna injekcija ublažava bol tijekom tri dana, dodatna korist botoksa je to što djelovanje injekcije koja paralizira živce traje i do tri mjeseca, bez neželjenih djelovanja.
Pasivno pušenje slabi koncentraciju Moje zdravlje
srijeda, 30.05. | 7:45

Pasivno pušenje slabi koncentraciju

Da li ste znali da ne morate biti pušač da biste oboljeli od bolesti srca ili pluća? Dovoljno je samo udisati dim cigarete osobe koja puši u vašoj neposrednoj blizini.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana