Trudnoća

Odaberite

Prikaži
Kontracepcija nakon poroda
utorak, 21.05 | 7:45

Kontracepcija nakon poroda

Postavlja se pitanje da li su hormonske kontracepcijske tablete sigurne za ženu koja doji? Nema sumnje da korištenje tableta u izvjesnoj mjeri smanjuje količinu mlijeka iz dojki kod oko 30% rodilja. opširnije »

Devet mjeseci iznenađenja Moje zdravlje
ponedjeljak, 20.05. | 7:45

Devet mjeseci iznenađenja

Veliki trbuh i dekolte koji zaustavlja promet! To je buduća mama. Trudnoća je stanje i kojem ćete se u jednom trenutku osjećati čudno, a već u drugom trenutku čudesno.
Prvi simptomi trudnoće Moje zdravlje
ponedjeljak, 15.04. | 7:45

Prvi simptomi trudnoće

Sigurno će svaka žena u slučaju trudnoće na neki način osjetiti da se u njenom organizmu događa nešto njoj nepoznato. Postoje li simptomi koji nam mogu ukazati da se radi o trudnoći?
Višeplodna trudnoća Moje zdravlje
petak, 12.04. | 7:45

Višeplodna trudnoća

Višeplodne trudnoće traju kraće. Obično se trudnoća sa dvojkama završava tri tjedna prije izračunatog termina porođaja. Ako nema razloga za carski rez, pacijentice sa dvojkama se porađaju vaginalno.
Seks u trudnoći Moje zdravlje
utorak, 12.03. | 7:45

Seks u trudnoći

Trudnoća je normalno, ali istovremeno i izuzetno stanje. Ona dovodi do niza promjena, koje nestaju nakon porođaja. Jedna od promjena koje mogu nastati u trudnoći je kriza seksualnog funkcioniranja.
U trudnoći češće perite zube Moje zdravlje
utorak, 05.03. | 7:45

U trudnoći češće perite zube

Buduća mama treba redovito prati zube, iako pranje zuba može uzrokovati mučninu. Ako je problem u tome, uvijek može promijeniti pastu za zube.
ŠTO JE CTG? Moje zdravlje
utorak, 05.02. | 7:45

ŠTO JE CTG?

Kardiotokografija (CTG) je dijagnostička metoda praćenja stanja fetusa, odnosno njegove ugroženosti tijekom trudnoće i porođaja pomoću specijalnog uređaja.
I očevi pate od postporođajne depresije Moje zdravlje
petak, 14.12. | 7:45

I očevi pate od postporođajne depresije

Nisu samo majke podložne depresiji nakon poroda, jer je novim istraživanjem u SAD ustanovljeno da isti problem pogađa i određeni dio očeva.
Dojenje povećava inteligenciju djeteta Moje zdravlje
četvrtak, 13.12. | 7:45

Dojenje povećava inteligenciju djeteta

Djeca hranjena majčinim mlijekom pametnija su od djece koja nisu dojena, utvrđeno je na temelju istraživanja koje je ispitivalo utjecaj dojenja na inteligenciju.
Višak kilograma nakon trudnoće Moje zdravlje
četvrtak, 22.11. | 7:45

Višak kilograma nakon trudnoće

Višak kilograma tijekom trudnoće nešto je neizbježno. Ali onoga trenutka kada beba dođe na svijet, većina majki jedva čeka da se tih suvišnih kilograma što prije oslobodi.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana