Vijesti

Sigurna vožnja tijekom ljeta
petak, 26.07 | 7:30

Sigurna vožnja tijekom ljeta

Tijekom ljetnih mjeseci potrebno je malo vremena da se auto ugrije, čak i sa djelomično otvorenim prozorom. Mnogi ne znaju da temperatura u autu može doseći i 55 stupnjeva za 6 minuta. opširnije »

Kako bebe plivaju? Vijesti
četvrtak, 25.07. | 7:30

Kako bebe plivaju?

Na početku bebu uronite u vodu polako držeći je na svojim rukama, pa pogledajte reakciju djeteta. Djeca najčešće reagiraju tako što par trenutaka gledaju iznenađeno, a nakon toga slijedi širok osmjeh.
Mobilni telefoni i zdravlje djece Vijesti
srijeda, 24.07. | 7:30

Mobilni telefoni i zdravlje djece

Nitko ne može reći kolika je opasnost od mobilnih telefona, ali se rasprave vode oko uporabe mobilnih telefona kod djece, jer istraživanja ukazuju na češću pojavu leukemije kod djece izložene EMP-u.
Što nam daje, a što oduzima energiju? Vijesti
utorak, 23.07. | 7:30

Što nam daje, a što oduzima energiju?

Kada vam nije ni do čega pokušajte postići svoju energetsku razinu. Da bi vam to pošlo za rukom, pogledajte kojim stvarima se treba okružiti, a koje treba ukloniti, jer usporavaju protok energije?
Muški biološki sat Vijesti
ponedjeljak, 22.07. | 7:30

Muški biološki sat

Postoje li optimalne godine starosti kada muškarac treba postati otac? Dr. Bernard Robaire, sa McGill University, Montreal, smatra da muškarac nema takvih ograničenja.
Oprezno s rashlađivanjem Vijesti
petak, 19.07. | 7:30

Oprezno s rashlađivanjem

Temperaturna razlika vani i u prostoriji ne smije biti veća od 7 stupnjeva, a najbolje je kada klima uređaj podesite da rashlađuje 5 stupnjeva ispod vanjske temperature.
Nesanica Vijesti
četvrtak, 18.07. | 7:30

Nesanica

Treba, prije svega utvrditi uzrok nesanice. Lista uzroka je velika, a neki od njih su: bolesti srca, bubrega ili jetre, povišen krvni tlak, psihološki i socijalni problemi i stres.
Sanjamo li dok smo pod anestezijom? Vijesti
srijeda, 17.07. | 7:30

Sanjamo li dok smo pod anestezijom?

Snovi tijekom anestezije slični su onima koji se sanjaju tijekom običnog spavanja, uglavnom su ugodni i nisu u svezi s intervencijom, napominju znanstvenici.
Kako do savršenih stopala? Vijesti
utorak, 16.07. | 7:30

Kako do savršenih stopala?

Nakon uklanjanja zadebljale kože, na stopala nanesite kremu koja će im dati mekoću. Masaža kremom traje samo par minuta, a na taj način poboljšavate krvotok u stopalima.
Napravite sami masku za lice Vijesti
ponedjeljak, 15.07. | 7:30

Napravite sami masku za lice

Maske od svježih namirnica prave se brzo i lako, a osobito su ugodne tijekom ljeta jer osvježavaju kožu. Najvažnije je da sastojci maske odgovaraju vašem tipu kože.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana