Seksualnost

Odaberite

Prikaži
Zašto muškarci nikada ne kažu oprosti?
srijeda, 07.11 | 7:45

Zašto muškarci nikada ne kažu oprosti?

Iako su nas roditelji učili lijepom ponašanju, i svi znamo za "oprosti", "hvala" i "žao mi je", muškarci u životu zaborave na to, osobito ako nešto od toga treba biti upućeno partnerici. opširnije »

Muškarci i masturbacija Moje zdravlje
četvrtak, 18.10. | 7:45

Muškarci i masturbacija

Prema riječima stručnjaka svaki muškarac koji je u mogućnosti da masturbira, to i čini. Masturbacija je odličan način za ublažavanje stresa, kao i za uspavljivanje.
Velika prevara u krevetu Moje zdravlje
četvrtak, 06.09. | 7:45

Velika prevara u krevetu

Što to većina žena radi kada zna da joj u tom trenutku ništa neće donijeti orgazam, a ne želi povrijediti svog partnera? Glumi orgazam!
Tko se lakše zaljubljuje? Moje zdravlje
utorak, 04.09. | 7:45

Tko se lakše zaljubljuje?

Ako prvi pogled nekog muškarca prema vama traje 4-5 sekundi, to znači da nije impresioniran. Ali, ako pogled traje 8,2 sekunde, moguće je da je on već zaljubljen u vas.
Kako do uspješnog braka? Moje zdravlje
utorak, 28.08. | 7:45

Kako do uspješnog braka?

U čemu je tajna uspješnog braka? U tome da žena treba biti pametnija i obrazovanija od muža i mora biti mlađa od njega 5 godina ili više, tako tvrde britanski znanstvenici.
Misterije seksa Moje zdravlje
petak, 24.08. | 7:45

Misterije seksa

Upravo ste pomislili „Evo ga opet, a još nije ni 7 ujutro!“. Nisu u pitanju erotski snovi, iako su česti kod muškaraca, već čista fiziologija.
Ako hoćete bebu, bacite se na divlji seks Moje zdravlje
četvrtak, 16.08. | 7:45

Ako hoćete bebu, bacite se na divlji seks

Parovi koji pokušavaju dobiti bebu, se često žale da im je seks postao obveza koju obavljaju mehanički, bez strasti, a to je velika greška. Što je bolji seks, to su veće šanse za začeće.
Što žene žele? Moje zdravlje
utorak, 24.07. | 7:45

Što žene žele?

Još uvijek postoje muškarci koji su uvjereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pritom nemaju pojma kako žene doživljavaju orgazam i što žene u stvari vole u seksu, a što ne.
Oživite strast Moje zdravlje
srijeda, 18.07. | 7:45

Oživite strast

Svi znamo da se za uspješnu vezu treba malo i potruditi, ali često zaboravljamo na one male znakove naklonosti koji čine život romantičnim.
Seks ide iz mozga Moje zdravlje
četvrtak, 14.06. | 7:45

Seks ide iz mozga

Pisac i seksualni terapeut, dr Jan Kerner tvrdi da je mozak najjači seksualni organ iz koga sve kreće i zato ženama preporučuje tehnike disanja, koncentracije i čestog fantaziranja.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana