Trudnoća

Odaberite

Prikaži
Depresija u trudnoći
srijeda, 14.11 | 7:45

Depresija u trudnoći

Priprema za dolazak djeteta u obitelj je vrlo zahtjevna i ozbiljna, ali zdravlje treba uvijek biti na prvom mjestu, jer ukoliko nije, to se neće odraziti negativno samo na ženu već i na bebu. opširnije »

Trudnoća i pušenje Moje zdravlje
petak, 07.09. | 7:45

Trudnoća i pušenje

Trudnice koji prestanu pušiti odmah na početku trudnoće mogu znatno smanjiti rizik od preranog rođenja bebe i od posljedica slabog razvoja bebe tijekom trudnoće.
Carski rez Moje zdravlje
srijeda, 29.08. | 7:45

Carski rez

Broj žena koje se odlučuju na carski rez, posljednjih trideset godina je u naglom porastu. Zbog toga mnoge države pokušavaju različitim strategijama stati na put novom trendu.
Uspješno dojenje Moje zdravlje
srijeda, 01.08. | 7:45

Uspješno dojenje

Zbog pojačanog rada hormona koji potiču stvaranje mlijeka, tijekom dojenja najvjerojatnije ćete često biti žedni, pa tako prije nego što počnete dojenje, natočite čašu vode i stavite je nadohvat ruke.
Problemi sa dojenjem Moje zdravlje
ponedjeljak, 18.06. | 7:45

Problemi sa dojenjem

Mastitis se najčešće javlja nakon porođaja za vrijeme dojenja i to najčešće tijekom prvih tri do četiri tjedna. Mjesto kroz koje ulazi infekcija su pukotine na bradavici.
Alkohol i trudnoća Moje zdravlje
ponedjeljak, 04.06. | 7:45

Alkohol i trudnoća

Sinovi majki koje su tijekom trudnoće tjedno pile 4,5 čaše alkohola imaju za trećinu manji broj spermatozoida od onih koji nisu bili izloženi alkoholu dok su bili u majčinom trbuhu.
Nova nada za trudnoću Moje zdravlje
utorak, 17.04. | 7:45

Nova nada za trudnoću

Još uvijek je nepoznato što uzrokuje prijevremenu menopauzu, ali se uzrok povezuje s kemoterapijom kojoj su neke žene podvrgnute u liječenju raka.
U borbu protiv jutarnje mučnine Moje zdravlje
četvrtak, 20.10. | 7:45

U borbu protiv jutarnje mučnine

Mučnina i povraćanje predstavljaju normalne simptome u trudnoći. Kada žena osjeća mučninu, to znači da je dijete koje nosi zdravo, tako da je mučnina pozitivna stvar.
Mučnina u trudnoći - inteligentnije dijete Moje zdravlje
srijeda, 31.08. | 7:45

Mučnina u trudnoći - inteligentnije dijete

Neugodnost tijekom trudnoće dovodi do korisnog rezultata na kraju. Što je mučnina jača, dijete je inteligentnije. Jačina mučnine indirektno ukazuje na brzi razvoj moždanih struktura.
Trudnice zaboravljaju zbog hormona Moje zdravlje
ponedjeljak, 21.03. | 7:45

Trudnice zaboravljaju zbog hormona

Zbog velike količine progesterona ženski mozak se u trudnoći mijenja. Trudnice se najčešće nađu u situaciji da se, na primjer, ne mogu sjetiti gdje su ostavile ključeve.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana