Prehrana

Odaberite

Prikaži
Zdravlje iz tanjura
četvrtak, 24.06 | 7:45

Zdravlje iz tanjura

Napravite brz, jednostavan i što je najvažnije, zdrav ručak za svoju obitelj. Oduševit će vas okus ovog mediteranskog jela. opširnije »

Kako regulirati probavu? Moje zdravlje
ponedjeljak, 14.06. | 7:45

Kako regulirati probavu?

Upala sluznice želuca nije prolazan zdravstveni problem jer, ako se ne liječi, može prerasti u mnogo ozbiljniju bolest probavnog sustava.
Manje kalorija za duži život Moje zdravlje
srijeda, 09.06. | 7:45

Manje kalorija za duži život

Istraživanja su pokazala da je smanjenje broja kalorija u prehrani majmuna usporilo njihov proces starenja i odložilo smrt. Studija ukazuje kako bi slična prehrana mogla imati isti učinak i kod ljudi.
Aromatična kuhinja Moje zdravlje
utorak, 18.05. | 7:45

Aromatična kuhinja

U teglicama na polici uvijek možete imati razne prirodne sastojke uz pomoć kojih će hrana koju napravite imati karakterističan, savršen okus, ali i miris, a samo ćete vi znati tajnu tog jela.
Sve o vinu Moje zdravlje
petak, 07.05. | 7:45

Sve o vinu

Na području Mediterana, gdje se crno vino pije razrijeđeno s vodom (bevanda), ukupna smrtnost izazvana kardiovaskularnim bolestima manja je nego na područjima gdje se vina ne konzumiraju.
Vegetarijanstvo Moje zdravlje
petak, 30.04. | 7:45

Vegetarijanstvo

Svaki se vegetarijanac svakodnevno suočava s neznanjem, predrasudama i s toliko pogrešnih informacija o vegetarijanstvu i zdravlju, te je neophodno voditi iste bitke iz dana u dan.
Savršeni doručak Moje zdravlje
utorak, 30.03. | 7:45

Savršeni doručak

Osobe koje su gurmani, a imaju dovoljno vremena doručkovati i pri tom uživati u ovom obroku, trebaju pojesti sendvič, ali ne s šunkom ili salamom, već s ribom.
Mediteranska prehrana štiti krvne žile Moje zdravlje
ponedjeljak, 15.03. | 7:45

Mediteranska prehrana štiti krvne žile

Izraelski stručnjaci, u suradnji s američkim, kanadskim i njemačkim kolegama, željeli su utvrditi da li pravilnom i odgovarajućom prehranom možemo zaustaviti arteriosklerozu.
Mediteranskom prehranom protiv raka Moje zdravlje
srijeda, 10.02. | 8:00

Mediteranskom prehranom protiv raka

Istraživanje je pokazalo kako samo dvije promjene u prehrani, koje podrazumijevaju manje crvenog mesa, a više graška i graha, smanjuju rizik od raka za 12 %.
Banana Moje zdravlje
četvrtak, 21.01. | 8:00

Banana

Banane povećavaju sposobnost vlastitog organizma za apsorpciju kalcija, pa na taj način pomažu pri usporavanju gubitka kalcija iz kostiju kod bolesti kao što je osteoporoza.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana