Trudnoća

Odaberite

Prikaži
Preporuke za prehranu dojilja
ponedjeljak, 11.10 | 7:45

Preporuke za prehranu dojilja

Prehrana dojilja jako je važna za pravilnu produkciju i kvalitetu mlijeka za bebu. Osobito je važan adekvatan unos tekućine i hranljivih tvari. Dojenje povoljno djeluje na zdravlje djeteta. opširnije »

Kakva će biti vaša beba? Moje zdravlje
četvrtak, 12.08. | 7:45

Kakva će biti vaša beba?

Koje će boje biti bebine oči, to ovisi o kombinaciji gena. Ipak, postoji jedna zakonitost. Roditelji s crnim, izrazito tamnim očima, ne trebaju očekivati plavooko dijete.
Jutarnje mučnine u trudnoći Moje zdravlje
ponedjeljak, 05.07. | 7:45

Jutarnje mučnine u trudnoći

Kako bi ste olakšali sebi, pojedite koricu kruha prije nego što ujutro ustanete iz kreveta, a tijekom dana, kada osjetite mučninu, grickajte kikiriki ili krekere.
Porođaj uz epiduralnu anesteziju Moje zdravlje
petak, 18.06. | 7:45

Porođaj uz epiduralnu anesteziju

Uvjerenje da se davanjem epiduralne anestezije gubi motorička funkcija u nogama je neistinito. Blokiraju se samo senzorni, ali ne i motorički neuroni.
Dijeta u trudnoći Moje zdravlje
četvrtak, 20.05. | 7:45

Dijeta u trudnoći

Umjereno povećanje tjelesne težine trudnice je znak zdrave trudnoće. Međutim, što predstavlja umjereno povećanje tjelesne težine trudnice?
Prehrana u trudnoći Moje zdravlje
utorak, 18.05. | 7:45

Prehrana u trudnoći

Prenatalno izlaganje alkoholu izaziva neurološka oštećenja koja se očituju u kasnijem životu djeteta. Također treba izbjegavati alkohol i tijekom perioda dojenja.
Prehrana tijekom trudnoće Moje zdravlje
četvrtak, 13.05. | 7:45

Prehrana tijekom trudnoće

Minerali, vitamini i proteini koji su važni za rast vaše bebe sadržani su u mlijeku. Ukoliko ste alergični pokušajte mlijeko nadomjestiti mladim sirom.
Savjeti za trudnice Moje zdravlje
ponedjeljak, 29.03. | 7:45

Savjeti za trudnice

Sklonost ka opstipaciji je povećana za vrijeme trudnoće. Koliko je moguće, probavu treba regulirati određenom hranom i redovitim navikama.
Početak dojenja Moje zdravlje
četvrtak, 04.03. | 8:00

Početak dojenja

Kada se beba najela, jednostavno će prestati jesti i ispustit će dojku. Najvjerojatnije će zaspati (ako je mlađa od tri mjeseca) ili će se igrati bradavicom.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana