Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Dijabetes u trudnoći
ponedjeljak, 10.06 | 7:45

Dijabetes u trudnoći

Čest uzrok steriliteta, pobačaja i smrti fetusa je upravo dijabetes. Kod blažih oblika dijabetesa trudnoća može imati normalan tijek. opširnije »

Magnezij Vitamini
petak, 07.06. | 7:45

Magnezij

Ujutro se teško budite, tijekom dana vas prati napetost i otežana koncentracija, a navečer ne možete zaspati. Vašem organizmu nedostaje magnezij.
Kalcij Vitamini
četvrtak, 06.06. | 7:45

Kalcij

Vrlo je važno unositi dovoljne količine kalcija u organizam, jer nedostatak kalcija je jako opasan u doba razvoja, ali i u odrasloj dobi može dovesti do ubrzanog gubitka koštane mase.
Cink Vitamini
srijeda, 05.06. | 7:45

Cink

Pored suhe kose i kože bez sjaja i elastičnosti, prvi znak nedostatka cinka u organizmu jesu tanki i lomljivi nokti. Noktima je potreban cink kako bi ostali jaki i zdravi.
Nedostatak vitamina C uzrokuje bolesti nogu Vitamini
utorak, 04.06. | 7:45

Nedostatak vitamina C uzrokuje bolesti nogu

Istraživači su pronašli dva puta manju koncentraciju vitamina C kod osoba s bolovima u nogama, u odnosu na zdrave osobe.
Mangan Vitamini
ponedjeljak, 03.06. | 7:45

Mangan

Namirnice bogate manganom su: avokado, sjemenke, alge, tamni i zeleni čajevi, suho grožđe, ananas, špinat, naranče, maline i zeleno lisnato povrće.
Carski rez ili prirodan porod? Trudnoća
petak, 31.05. | 7:45

Carski rez ili prirodan porod?

Nedavno su objavljeni rezultati istraživanja u okviru kojeg je ustanovljeno povećanje broja porođaja carskim rezom. Veliki broj carskih rezova ne mora nužno dovesti do zdravije novorođenčadi.
Čaj od peršina za detoksikaciju Priroda i biljke
četvrtak, 30.05. | 7:45

Čaj od peršina za detoksikaciju

Čaj od peršina toliko je zdrav, da bi trebalo svakoga dana popiti najmanje jednu šalicu. Ne preporučuje se samo ljudima koji su bolesni, već i kao vrlo dobra preventiva od puno vrsta bolesti.
Replantacija zuba Stomatologija
srijeda, 29.05. | 7:45

Replantacija zuba

Replantacija se obično ne izvodi kod izbijanja mliječnog zuba, zbog razmjerno kratkog vremena koji će taj zub ostati u ustima do rasta trajnog nasljednika, te dodatne traume za malo dijete.
Cimet sprječava prehladu Savjeti za zdravlje
utorak, 28.05. | 7:45

Cimet sprječava prehladu

Cimet je odličan izvor bakra, cinka, mangana i željeza, a bogat je vitaminima C i K. Ako ga redovito koristite u prehrani tijekom zime, povećat ćete otpornost organizma.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana