Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Nedostatak vitamina C uzrokuje bolesti nogu
utorak, 04.06 | 7:45

Nedostatak vitamina C uzrokuje bolesti nogu

Istraživači su pronašli dva puta manju koncentraciju vitamina C kod osoba s bolovima u nogama, u odnosu na zdrave osobe. opširnije »

Mangan Vitamini
ponedjeljak, 03.06. | 7:45

Mangan

Namirnice bogate manganom su: avokado, sjemenke, alge, tamni i zeleni čajevi, suho grožđe, ananas, špinat, naranče, maline i zeleno lisnato povrće.
Carski rez ili prirodan porod? Trudnoća
petak, 31.05. | 7:45

Carski rez ili prirodan porod?

Nedavno su objavljeni rezultati istraživanja u okviru kojeg je ustanovljeno povećanje broja porođaja carskim rezom. Veliki broj carskih rezova ne mora nužno dovesti do zdravije novorođenčadi.
Čaj od peršina za detoksikaciju Priroda i biljke
četvrtak, 30.05. | 7:45

Čaj od peršina za detoksikaciju

Čaj od peršina toliko je zdrav, da bi trebalo svakoga dana popiti najmanje jednu šalicu. Ne preporučuje se samo ljudima koji su bolesni, već i kao vrlo dobra preventiva od puno vrsta bolesti.
Replantacija zuba Stomatologija
srijeda, 29.05. | 7:45

Replantacija zuba

Replantacija se obično ne izvodi kod izbijanja mliječnog zuba, zbog razmjerno kratkog vremena koji će taj zub ostati u ustima do rasta trajnog nasljednika, te dodatne traume za malo dijete.
Cimet sprječava prehladu Savjeti za zdravlje
utorak, 28.05. | 7:45

Cimet sprječava prehladu

Cimet je odličan izvor bakra, cinka, mangana i željeza, a bogat je vitaminima C i K. Ako ga redovito koristite u prehrani tijekom zime, povećat ćete otpornost organizma.
Rajčica Savjeti za zdravlje
ponedjeljak, 27.05. | 7:45

Rajčica

Tanko rezani komadi rajčice su idealna maska za masnu kožu, a sok je odličan losion za oporavak kože lica. U prehrani se može koristiti kao predjelo, jer brzo izaziva osjećaj sitosti.
Strije u trudnoći Trudnoća
petak, 24.05. | 7:45

Strije u trudnoći

Za sprječavanje strija neophodna je svakodnevna njega trbuha, specijalnim hidratantnim preparatima, koji kožu čine elastičnom i pri tom je hrane i obnavljaju.
Trudnoća u srednjim godinama Trudnoća
četvrtak, 23.05. | 7:45

Trudnoća u srednjim godinama

U Europi, prošlog stoljeća samo 5% žena je rađalo prvo dijete u 40-im godinama, dok je danas ta brojka mnogo veća, pa tako danas svoje prvo dijete u zrelijim godinama rađa 20-25% žena.
Zatrudnite zdravo Trudnoća
srijeda, 22.05. | 7:45

Zatrudnite zdravo

Nemojte misliti kako ste zakasnili u poduzimanju odgovarajućih mjera zaštite, jer nije kasno, a i iznenadićete se koliko metoda već poduzimate kako biste sačuvali svoje reproduktivno zdravlje.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana