Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Rajčica
ponedjeljak, 27.05 | 7:45

Rajčica

Tanko rezani komadi rajčice su idealna maska za masnu kožu, a sok je odličan losion za oporavak kože lica. U prehrani se može koristiti kao predjelo, jer brzo izaziva osjećaj sitosti. opširnije »

Strije u trudnoći Trudnoća
petak, 24.05. | 7:45

Strije u trudnoći

Za sprječavanje strija neophodna je svakodnevna njega trbuha, specijalnim hidratantnim preparatima, koji kožu čine elastičnom i pri tom je hrane i obnavljaju.
Trudnoća u srednjim godinama Trudnoća
četvrtak, 23.05. | 7:45

Trudnoća u srednjim godinama

U Europi, prošlog stoljeća samo 5% žena je rađalo prvo dijete u 40-im godinama, dok je danas ta brojka mnogo veća, pa tako danas svoje prvo dijete u zrelijim godinama rađa 20-25% žena.
Zatrudnite zdravo Trudnoća
srijeda, 22.05. | 7:45

Zatrudnite zdravo

Nemojte misliti kako ste zakasnili u poduzimanju odgovarajućih mjera zaštite, jer nije kasno, a i iznenadićete se koliko metoda već poduzimate kako biste sačuvali svoje reproduktivno zdravlje.
Kontracepcija nakon poroda Trudnoća
utorak, 21.05. | 7:45

Kontracepcija nakon poroda

Postavlja se pitanje da li su hormonske kontracepcijske tablete sigurne za ženu koja doji? Nema sumnje da korištenje tableta u izvjesnoj mjeri smanjuje količinu mlijeka iz dojki kod oko 30% rodilja.
Devet mjeseci iznenađenja Trudnoća
ponedjeljak, 20.05. | 7:45

Devet mjeseci iznenađenja

Veliki trbuh i dekolte koji zaustavlja promet! To je buduća mama. Trudnoća je stanje i kojem ćete se u jednom trenutku osjećati čudno, a već u drugom trenutku čudesno.
Povećanje usana Estetska kirurgija
petak, 17.05. | 7:45

Povećanje usana

Povećanje usana se radi ubacivanjem trajnih i privremenih preparata u usne, ubacivanjem vlastitog masnog tkiva u usne, ubacivanjem tetiva i skidanjem kože iznad linije usana.
Nekontrolirana uporaba antibiotika Lijekovi
četvrtak, 16.05. | 7:45

Nekontrolirana uporaba antibiotika

Simptomi nisu bolest, jer temperatura, bol i bilo koji simptom koji organizam može pokazati pod utjecajem stresa nije bolest, nego način na koji se organizam pokušava osloboditi bolesti.
Citrusi – čuvari zdravlja Prehrana
srijeda, 15.05. | 7:45

Citrusi – čuvari zdravlja

S zimom dolazi i sezone prehlada i gripe. Poznato je da citrusi sadrže puno vitamina C i da su zdravi, ali mogu i ublažiti reumu i imaju antibiotičko djelovanje.
Intolerancija na laktozu Prehrana
utorak, 14.05. | 7:45

Intolerancija na laktozu

Nakon obroka osjetili ste grčeve, napuhnutost, mučninu, a potom bolove. Možda patite od intolerancije na mliječni šećer.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana