Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Kontracepcija nakon poroda
utorak, 21.05 | 7:45

Kontracepcija nakon poroda

Postavlja se pitanje da li su hormonske kontracepcijske tablete sigurne za ženu koja doji? Nema sumnje da korištenje tableta u izvjesnoj mjeri smanjuje količinu mlijeka iz dojki kod oko 30% rodilja. opširnije »

Devet mjeseci iznenađenja Trudnoća
ponedjeljak, 20.05. | 7:45

Devet mjeseci iznenađenja

Veliki trbuh i dekolte koji zaustavlja promet! To je buduća mama. Trudnoća je stanje i kojem ćete se u jednom trenutku osjećati čudno, a već u drugom trenutku čudesno.
Povećanje usana Estetska kirurgija
petak, 17.05. | 7:45

Povećanje usana

Povećanje usana se radi ubacivanjem trajnih i privremenih preparata u usne, ubacivanjem vlastitog masnog tkiva u usne, ubacivanjem tetiva i skidanjem kože iznad linije usana.
Nekontrolirana uporaba antibiotika Lijekovi
četvrtak, 16.05. | 7:45

Nekontrolirana uporaba antibiotika

Simptomi nisu bolest, jer temperatura, bol i bilo koji simptom koji organizam može pokazati pod utjecajem stresa nije bolest, nego način na koji se organizam pokušava osloboditi bolesti.
Citrusi – čuvari zdravlja Prehrana
srijeda, 15.05. | 7:45

Citrusi – čuvari zdravlja

S zimom dolazi i sezone prehlada i gripe. Poznato je da citrusi sadrže puno vitamina C i da su zdravi, ali mogu i ublažiti reumu i imaju antibiotičko djelovanje.
Intolerancija na laktozu Prehrana
utorak, 14.05. | 7:45

Intolerancija na laktozu

Nakon obroka osjetili ste grčeve, napuhnutost, mučninu, a potom bolove. Možda patite od intolerancije na mliječni šećer.
Bosiljak Priroda i biljke
ponedjeljak, 13.05. | 7:45

Bosiljak

Nježni, zeleni, mirisni listovi bosiljka cijenjeni su u cijelom svijetu, što i ne iznenađuje kada mu ime potiče od grčkih riječi „basilikon photon“, što znači kraljevska biljka.
Naranča – najbolji prijatelj vitke linije Prehrana
petak, 10.05. | 7:45

Naranča – najbolji prijatelj vitke linije

Ovo voće obiluje mineralima, vitaminom C i vodom, što ga čini savršenim u borbi protiv suvišnih kilograma, osobito u vrijeme blagdana, kada uživamo u visokokaloričnoj hrani.
Karijes Stomatologija
četvrtak, 09.05. | 7:45

Karijes

U širenju karijesa važnu ulogu ima prehrana, jer je dokazano kako kod ljudi koji svoju prehranu baziraju na prirodnu hranu, sa manje ugljikohidrata, ima manje slučajeva karijesa.
Stomatitisi Stomatologija
srijeda, 08.05. | 7:45

Stomatitisi

Primarne stomatitise nisu posljedica drugih bolesti, dok su sekundarni stomatitisi uzrokovani raznim infekcijama prisutnim u organizmu ili upalnim procesima na drugim organima.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana