Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Bosiljak
ponedjeljak, 13.05 | 7:45

Bosiljak

Nježni, zeleni, mirisni listovi bosiljka cijenjeni su u cijelom svijetu, što i ne iznenađuje kada mu ime potiče od grčkih riječi „basilikon photon“, što znači kraljevska biljka. opširnije »

Naranča – najbolji prijatelj vitke linije Prehrana
petak, 10.05. | 7:45

Naranča – najbolji prijatelj vitke linije

Ovo voće obiluje mineralima, vitaminom C i vodom, što ga čini savršenim u borbi protiv suvišnih kilograma, osobito u vrijeme blagdana, kada uživamo u visokokaloričnoj hrani.
Karijes Stomatologija
četvrtak, 09.05. | 7:45

Karijes

U širenju karijesa važnu ulogu ima prehrana, jer je dokazano kako kod ljudi koji svoju prehranu baziraju na prirodnu hranu, sa manje ugljikohidrata, ima manje slučajeva karijesa.
Stomatitisi Stomatologija
srijeda, 08.05. | 7:45

Stomatitisi

Primarne stomatitise nisu posljedica drugih bolesti, dok su sekundarni stomatitisi uzrokovani raznim infekcijama prisutnim u organizmu ili upalnim procesima na drugim organima.
Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP) Psihologija
utorak, 07.05. | 7:45

Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP)

Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP) je poremećaj koji spada u skupinu anksioznih poremećaja. Naziv dolazi od latinskih riječi obsessio što znači opsjednutost i compulsio što znači prisiljavanje.
Anksioznost Psihologija
ponedjeljak, 06.05. | 7:45

Anksioznost

Osobe koje pate od anksioznosti su često u strahu i panici jer umišljaju kako ih u budućnosti čeka neka opasnost, iako za to nema realne osnove.
Izražavanje negativnih emocija produžava život Psihologija
petak, 03.05. | 7:45

Izražavanje negativnih emocija produžava život

Temperamentni Talijani i Španjolci žive skoro dvije godine duže od uštogljenih i hladnih Britanaca pokazalo je istraživanje njemačkih znanstvenika.
Ljubomora Psihologija
četvrtak, 02.05. | 7:45

Ljubomora

Ljubomora je vrsta straha ili složena, afektivna reakcija na zamišljenu ili realnu prijetnju da će voljena osoba biti izgubljena, u potpunosti ili nekom stupnju.
Nostalgija Psihologija
srijeda, 01.05. | 7:45

Nostalgija

Nostalgija je tajna koju je teško otkriti. U njoj su skupljena jaka osjećanja i sjećanja na neke lijepe trenutke, drage osobe ili rodni kraj, pa tuga koja se useljava u dušu nije ni neprirodna, ni neo
G točka ne postoji? Seksualnost
utorak, 30.04. | 7:45

G točka ne postoji?

Žene mogu raspravljati o tome da imaju G točku, ali praktično je nemoguće pronaći pravi dokaz. Ovo je do sada najveće istraživanje i pokazuje da je ideja o postojanju G točke subjektivna.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana