Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP)
utorak, 07.05 | 7:45

Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP)

Opsesivno - kompulzivni poremećaj (OKP) je poremećaj koji spada u skupinu anksioznih poremećaja. Naziv dolazi od latinskih riječi obsessio što znači opsjednutost i compulsio što znači prisiljavanje. opširnije »

Anksioznost Psihologija
ponedjeljak, 06.05. | 7:45

Anksioznost

Osobe koje pate od anksioznosti su često u strahu i panici jer umišljaju kako ih u budućnosti čeka neka opasnost, iako za to nema realne osnove.
Izražavanje negativnih emocija produžava život Psihologija
petak, 03.05. | 7:45

Izražavanje negativnih emocija produžava život

Temperamentni Talijani i Španjolci žive skoro dvije godine duže od uštogljenih i hladnih Britanaca pokazalo je istraživanje njemačkih znanstvenika.
Ljubomora Psihologija
četvrtak, 02.05. | 7:45

Ljubomora

Ljubomora je vrsta straha ili složena, afektivna reakcija na zamišljenu ili realnu prijetnju da će voljena osoba biti izgubljena, u potpunosti ili nekom stupnju.
Nostalgija Psihologija
srijeda, 01.05. | 7:45

Nostalgija

Nostalgija je tajna koju je teško otkriti. U njoj su skupljena jaka osjećanja i sjećanja na neke lijepe trenutke, drage osobe ili rodni kraj, pa tuga koja se useljava u dušu nije ni neprirodna, ni neo
Limun osvježava umorna stopala Savjeti za zdravlje
utorak, 23.04. | 7:45

Limun osvježava umorna stopala

Limunov sok izbjeljuje žute mrlje na noktima. Presijecite limun napola, a potom njime dobro istrljajte nokte. Radite ovo svaki dan sve dok ne postignete željeni rezultat.
ABA terapija – cjeloviti pristup razvoju komunikacijski Savjeti za zdravlje
ponedjeljak, 22.04. | 7:45

ABA terapija – cjeloviti pristup razvoju komunikacijski

Kad se dijete rodi, kad prvi puta zaplače, najsretniji smo na svijetu jer smo mu dali život. Kako neke teorije kažu, nismo ga pitali da li želi taj život, odlučili smo mi, njegovi roditelji.
Perfekcionizam Psihologija
četvrtak, 18.04. | 7:45

Perfekcionizam

Perfekcionizam označava težnju ka visokom postignuću u nekoj oblasti i sklonost osobe da od sebe traži savršenstvo i maksimalni učinak.
Prvi simptomi trudnoće Trudnoća
ponedjeljak, 15.04. | 7:45

Prvi simptomi trudnoće

Sigurno će svaka žena u slučaju trudnoće na neki način osjetiti da se u njenom organizmu događa nešto njoj nepoznato. Postoje li simptomi koji nam mogu ukazati da se radi o trudnoći?
Višeplodna trudnoća Trudnoća
petak, 12.04. | 7:45

Višeplodna trudnoća

Višeplodne trudnoće traju kraće. Obično se trudnoća sa dvojkama završava tri tjedna prije izračunatog termina porođaja. Ako nema razloga za carski rez, pacijentice sa dvojkama se porađaju vaginalno.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana