Vijesti

Odaberite odgovarajuću boju kose
ponedjeljak, 13.05 | 7:30

Odaberite odgovarajuću boju kose

Boja kose daje akcent ženskom izgledu. Kako biste odabrali pravu boju kose, morate obratiti pozornost prije svega na vaš ten i boju očiju. opširnije »

Najdraža boja otkriva kakvi ste u seksu Vijesti
petak, 10.05. | 7:30

Najdraža boja otkriva kakvi ste u seksu

Najdraža boja može puno toga otkriti o osobi, što uključuje i činjenicu kakav je netko u seksu. Ako ne znate koja je vaša omiljena boja, zavirite u svoj ormar i pogledajte svoj stan.
Napredak u razvoju cjepiva protiv hepatitisa C Vijesti
četvrtak, 09.05. | 7:30

Napredak u razvoju cjepiva protiv hepatitisa C

Istraživači su riješili misteriju cjepiva protiv hepatitisa C, koje bi, kada se u potpunosti razvije, moglo biti prvo preventivno cjepivo protiv ovog virusa.
Hormonske promjene kod žena Vijesti
srijeda, 08.05. | 7:30

Hormonske promjene kod žena

Žene uglavnom prepoznaju hormonske promjene po karakterističnim oscilacijama raspoloženja, ali je utjecaj hormonskog ciklusa daleko veći.
Trikovi za mršavljenje Vijesti
utorak, 07.05. | 7:30

Trikovi za mršavljenje

Čaša mlijeka pred spavanje, miris vanilije, kuhanje bez masnoća, samo su neki od trikova uz pomoć kojih možete izbjeći suvišne kalorije, obuzdate apetiti i prevariti glad.
Fruktoza je krivac za prejedanje Vijesti
ponedjeljak, 06.05. | 7:30

Fruktoza je krivac za prejedanje

Istraživanje provedeno u SAD sugerira kako fruktoza dovodi do promjena u mozgu koje mogu dovesti do pretjeranog unosa hrane.
Limunadom protiv pušenja Vijesti
petak, 03.05. | 7:30

Limunadom protiv pušenja

Ispiranje usta zaslađenom limunadom može pomoći ljudima da se oslobode navike pušenja, jer glukoza, nakon što dođe u dodir sa jezikom, podiže energiju i jača samokontrolu.
Biološki sat kod muškaraca Vijesti
četvrtak, 02.05. | 7:30

Biološki sat kod muškaraca

Istraživanja su pokazala da buduće majke nisu jedine koje trebaju brinuti o godinama kada će se odlučiti na majčinstvo. Isto pravilo, kažu znanstvenici, trebalo bi se primijeniti i na muškarce.
I kava deblja Vijesti
srijeda, 01.05. | 7:30

I kava deblja

Kave pripremljene na specijalne načine ili kave "za ponijeti", mogu biti i četiri puta kaloričnije i sadržavati i do 240 kalorija, što je 12% preporučenog dnevnog unosa od 2.000 kalorija.
Što je mucanje? Vijesti
utorak, 30.04. | 7:30

Što je mucanje?

Mnoge sada starije osobe mucaju od djetinjstva, no to nisu iz nekih svojih razloga liječili. No može li se mucanje samo odjednom javiti u odraslih osoba?
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana